NZ6 1457 (web)
  • Innoveren
  • Groeien met je bedrijf

NOM Webinar: Groeien met je bedrijf

Een succesvolle ondernemer is altijd bezig met kansen en groeien. Ben jij een (innovatieve) MKB’er en wil je graag je bedrijf verder ontwikkelen? Of loop je tegen uitdagingen aan omdat je bedrijf groeit en de wereld om je heen snel verandert? Wil je weten welke invloed de grote maatschappelijke thema’s hebben op jouw bedrijf?

Ben jij ook toe aan de volgende stap met jouw bedrijf? In dit webinar laten we zien hoe de NOM bedrijven ondersteunt bij hun ontwikkeling.

NOM Webinar Groeien met je bedrijfDe NOM betekent veel voor het MKB in Noord-Nederland. Wij zijn als aandeelhouder en/of financier betrokken bij meer dan 70 bedrijven. Tevens bouwen we, samen met bedrijven, overheid en kennisinstellingen aan ecosystemen, zoals Industrie 4.0, de energie- en voedseltransitie. Het resultaat: business cases die tot groei en versteviging van de economie in Noord-Nederland leiden. Daarnaast ondersteunen we bedrijven op individueel niveau bij allerlei bedrijfskundige vraagstukken. Wij vormen een klankbord en zijn sparringpartner voor de ondernemer. Zo denken we onder andere mee over bedrijfsplannen, samenwerkingsverbanden, innovaties, teamsamenstellingen en financieringen.  

Naarmate je bedrijf groeit, is de kans groot dat je steeds meer tijd kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken en aan werkzaamheden die minder goed bij je passen. Groeien met een organisatie brengt veel uitdagingen met zich mee en je kan niet altijd alles delen met je medewerkers of achterban. De NOM luistert, helpt en adviseert en brengt je in contact met de juiste partijen.