Header2 NOM

Nieuwe NOM website live!

Na maanden hard werken is de nieuwe site live! En dat willen we maar wat graag delen. Delen alleen is zelfs niet genoeg. We willen het vieren. Samen met jou. En dat doen we met een prijsvraag!

Wat is er nieuw?

Nou, best veel. Ga naar de site en oordeel zelf. Allereerst een totaal nieuw jasje. Dat zal onmiddellijk opvallen. Maar ook de inhoud is over de kop gegaan. Nog meer gericht op ondernemers. Vanuit vraagstukken waar ondernemers tegenaan lopen. Vertaald naar hoe wij daarbij kunnen helpen. Best logisch eigenlijk.

Op de site veel verhalen van collega-ondernemers. Verhalen waar je misschien wat aan hebt. Herkenbare uitdagingen en, in een aantal gevallen, ook oplossingen. Ook nieuw op de site is een online kaart waarmee je in één oogopslag ziet hoeveel waardevolle bedrijven er in Noord-Nederland al in ons netwerk zitten. Wie weet sta je er al tussen of maak je binnenkort ook deel uit van dit netwerk.

De prijsvraag: wat kun je winnen en hoe?

Ha, de prijsvraag. Dan denk je direct, wat valt er te winnen? Laten we daar mee beginnen:

  • twee retourtickets Groningen-Kopenhagen. Aangeboden door Groningen Airport Eelde;
  • twee hotelovernachtingen in Kopenhagen;
  • een vrijblijvende inspiratiesessie aangeboden door Sellian over hoe je met moderne marketing en sales meer klanten en omzet kunt genereren.

Hoe kun je dit winnen? Op de site hebben wij iets verstopt wat er niet hoort. Dit kan van alles zijn; een verhaal, een afbeelding, een bedrijf of iets anders. Ja, best vaag, maar we willen het natuurlijk ook niet al te gemakkelijk maken. Zoek dit op en ding mee naar bovenstaande prijs! Als je hebt gevonden wat wij hebben verstopt wijst de prijsvraag zich vanzelf en word je doorgelinkt naar de pagina om deel te nemen. Je kan dit doen tot 7 november aanstaande.

We horen graag je mening

Vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd wat je van de nieuwe site vindt. Verbeterpunten, aanbevelingen, bugs? We horen het graag (mail naar communicatie@nom.nl) ! En misschien vind je tijdens het klikken ‘dat-wat-er-niet-hoort’! Veel succes!