Met NOM naar Saas Bazen Live!
  • Innoveren

Met NOM naar SaaS Bazen Live!

SaaS Bazen Live; hét SaaS (Software as a Service) event dat je niet wilt missen. Tijdens SaaS Bazen Live op 9 juni staat alles in het teken van het groeien en schalen van jouw SaaS bedrijf. Jij regelt je ticket en wij regelen een lunch en een bus voor jou en andere SaaS ondernemers uit Noord-Nederland om je naar Leusden te brengen.

Het middagprogramma van Saas Bazen Live bestaat uit keynotes en panel discussies met onder andere René Bonvanie (voormalig CMO Palo Alto Networks), Constantijn van Oranje (TechLeap), Bas van der Veldt (SaaS Baas bij AFAS), Emilie Verbunt (DutchBasecamp), Charlotte Melkert (Equalture), Matthijs Welle (Mews) en andere topsprekers. Na de inhoudelijke middagsessie is er een informeel diner waar je gezellig kunt bijpraten met andere SaaS ondernemers.

Een middag- en avondvullend programma dat je niet wilt missen! Het levert je inspiratie, kennis, nieuwe inzichten, sparring met collega ondernemers en nieuwe netwerkcontacten die jouw business misschien wel een boost kunnen geven.

SaaS Bazen Live vindt plaats op 9 juni a.s. tussen 13.00 en 20.30 uur in Leusden. En omdat dat best een eind fietsen is regelen wij een bus die jou naar Leusden brengt en je na afloop van het event weer terugbrengt naar Groningen. Jij regelt zelf je ticket via de website van SaaS Bazen Live, en wij regelen een lunch voor onderweg en het vervoer naar Leusden en weer terug.

Ga je mee?

We hopen met een bus vol SaaS ondernemers vanuit Noord-Nederland naar SaaS Bazen Live te vertrekken. Meer dan voldoende tijd om kennis te maken met de andere SaaS ondernemers en verhalen uit te wisselen. Aan deze lunch en busreis zijn geen kosten verbonden. Jouw kosten zijn dus enkel die van het entreeticket voor SaaS Bazen Live!

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Je krijgt van ons een bevestiging en we houden je op de hoogte van de vertreklocatie en -tijd.

Geen velden gevonden.

LET OP: Vergeet je niet te registreren voor SaaS Bazen Live. Dit kan door een ticket (à € 249,-) te kopen via: https://saasbazen.nl/saas-bazen-live/. Tot 9 juni!