Online masterclass: Van winstmaximalisatie naar waardecreatie
  • Investor ready worden

Meld je aan voor de Masterclass IBM Software-ontwikkeling

Op donderdag 18 maart van 15:00 uur tot 16:30 uur organiseert Flinc in samenwerking met IBM de online Masterclass IBM Software-ontwikkeling.

Deze masterclass is speciaal voor startups die gaan beginnen of bezig zijn met de ontwikkeling van hun product. Maar ook voor startups die aan het doorontwikkelen zijn kan deze masterclass nieuwe inzichten bieden. Wil jij meer leren over hoe je software kan ontwikkelen en hoe je dit efficiënt en kosteneffectief kan doen? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou!

Tijdens deze masterclass zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:
– Introduction van IBM Cloud
– Demo IBM Cloud
– AI architecture/mogelijkheden
– Hoe kan IBM een startup supporten
– Q&A

De voertaal in deze masterclass is Engels. Uiteraard is er voldoende ruimte om tijdens de masterclass vragen te stellen aan de experts. Doe je dit voor aanvang van de masterclass dan zullen we deze meenemen tijdens de masterclass. Tijdens de online masterclass ontmoet je mede-ondernemers die ook bezig zijn met dit onderwerp.

Over de sprekers

Voor deze masterclaas zijn wij de samenwerking aangegaan met IBM. Een bedrijf dat bij het grote publiek vooral bekend is vanwege de eerste IBM Personal Computer. Tot de kernactiviteiten van IBM behoren het ontwerpen en verkopen van computerhardware, -software, -technologie en dienstverlening in de IT-sector. Namens IBM zal Sieds Eitens, Senior solution architect IBM Cloud jullie meenemen in de mogelijkheden van IBM Cloud en de mogelijkheden voor startups bij IBM.

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclass kan door contact op te nemen met Gerieke Been. Zij is bereikbaar op 06 112 865 53 of via de e-mail been@flinc.nl.

We hopen je te zien op donderdag 18 maart!