Masterclass 'Waarom een strategie bepalen? Gewoon doen en we zien wel’
  • Investor ready worden

Masterclass ‘Waarom een strategie bepalen? Gewoon doen en we zien wel’

Tijdens deze masterclass gaan wij uitgebreid in op de vraag of en hoe een strategie voor jouw onderneming kan werken. Als ondernemer of bestuurder weet je uitstekend wat wel en wat niet werkt voor jouw organisatie. Echter, soms is er behoefte aan een analyse van de huidige prestaties en de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Wat zijn jouw ambities en kernwaarden en wat is de volgende stap?

Dit biedt veelal een uitstekend vertrekpunt om jouw strategie te herijken, de resultaten van je organisatie op zowel strategisch-, operationeel-, als financieel niveau te verbeteren en jouw organisatie slagvaardiger te maken. Als jij eenmaal de missie, visie en strategie van jouw onderneming hebt geformuleerd rest enkel nog een actieplan tot implementatie van de gekozen maatregelen.

Wat ga je leren?

  • Wat is het verschil tussen een missie en een visie, hoe formuleer je een goede missie en hoe bepaal je jouw visie? En wat komt er allemaal bij kijken?
  • Wat is de juiste aanpak voor het herijken van een strategie en de implementatie van de maatregelen in jouw onderneming?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw personeel mee gaat in de gewenste veranderingen?
  • Hoe houd je controle op de uitvoering van de acties uit het actieplan?

Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de experts. Bovendien ontmoet je mede-ondernemers die ook bezig zijn met dit onderwerp.

Over de sprekers

Deze masterclass wordt georganiseerd door Flinc, die hiervoor speciaal de samenwerking aan gaat met een expert uit de markt; Groots Bedrijfsadvies. Fred van Dellen en Marcel Gritter, beiden werkzaam bij GROOTS, hebben ruime ervaring in onder andere het begeleiden van ondernemers bij het scherp krijgen van de missie en het bepalen van hun visie. Zij helpen met de ontwikkeling van de juiste strategie én met de implementatie van maatregelen.

De weg vinden naar investeerders is niet makkelijk. Speciaal voor innovatieve startups zijn er daarom de adviseurs van Flinc. Zij helpen met het klaarstomen van je plannen, zodat investeerders voor je in de rij komen te staan. Zo helpen ze bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van je producten of het professionaliseren van je bedrijf. Ook laten zij je zien wat je kunt doen om kapitaal te vinden om op te schalen. En dankzij hun uitgebreide netwerk zetten ze je ook aan tafel met interessante investeerders.

Datum & locatie

Deze masterclass was oorspronkelijk gepland op donderdag 9 april 2020. In verband met de veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus zal deze masterclass worden verplaatst naar een later te bepalen datum. Houd hiervoor de website van Flinc in de gaten.

Aanmelden?

Aanmelden kan bij Bjorn Redmeijer. Hij is bereikbaar via redmeijer@flinc.nl of 06 541 001 22.