Kennis- en Inspiratiesessie met Jeroen Bertrams
  • Investor ready worden

Kennis- en inspiratiesessie met Jeroen Bertrams

De stap zetten om met een deel van je vermogen te investeren in veelbelovende bedrijven is één, maar hoe kom je met deze bedrijven in contact? Hoe behaal je een hoog rendement? Hoe selecteer en beoordeel je? Welke strategie pas je toe, en hoe bepaal je de waardering?

Flinc organiseert op donderdag 12 november (digitaal van 14:00 – 17:00 uur) een kennis- en inspiratiesessie met Jeroen Bertrams. Jeroen Bertrams zal tijdens deze sessie uitgebreid in gaan op bovenstaande vragen. Daarnaast deelt hij nuttige tips, trucs en valkuilen.

Jeroen Bertrams

Jeroen adviseert bedrijven over digitale strategie en (online) groei. Daarnaast is hij een actieve angel investeerder met meer dan tweehonderd investeringen, met name in de Verenigde Staten. Maar liefst vijf hiervan groeiden uit tot zogenaamde unicorns (bedrijven met een waardering van minimaal een miljard dollar). Hij is auteur van negen managementboeken over online strategie en social media en was eerder voorzitter van de Examencommissie Online Marketing bij SRM. Onlangs heeft hij een nieuw boek uitgebracht: “Succesvol investeren in startups”.

Tijdens de sessie geeft Jeroen vele voorbeelden uit de praktijk: missers, successen en anekdotes die je nog lang bij zullen blijven.

Aanmelden

Wil je er bij zijn? Meld je dan hieronder aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Geen velden gevonden.