Is jouw innovatie toe aan de volgende stap? Meld je nu aan voor een pilot met Innofest
  • Partnerschappen

Is jouw innovatie toe aan de volgende stap? Meld je nu aan voor een pilot met Innofest

Snelle en effectieve oplossingen voor een betere, duurzamere en socialere wereld zijn harder nodig dan ooit. Dat deze oplossingen succesvol op de markt komen is daarom belangrijk. Innofest geeft ondernemers sinds 2016 de kans om hun prototypes in een zo realistisch mogelijke setting te testen. Op vooraanstaande Nederlandse festivals en sinds 2020 ook in andere living labs. Zo werden sinds de oprichting al meer dan 180 prototypes via Innofest getest.

Een drietal locaties staan deze zomer op de agenda: TT Festival (19-27 juni), Welcome to The Village (16-18 juli) en Into The Great Wide Open (2-5 september). Ongeacht of deze festivals offline of online plaatsvinden, de focus op innovatie blijft. Daarom richt ieder festival zich op een verscheidenheid aan thema’s. Duurzame startups die thuis zijn in het circulaire circuit, de foodsector, de afvalindustrie of een bijdrage leveren aan de digitalisering of reductie van de CO2 uitstoot van het festival kunnen zich aanmelden voor een innovatiepilot met Innofest.

Aanmelden kan tot 1 april 2021 of neem contact op met melanie@innofest.co *Let op! Wil je testen op TT Festival? Hiervoor is de uiterste aanmelddatum 18 maart.

Over Innofest

In een tijd van uitdagingen die grenzen en generaties overstijgen, zijn bedrijven nodig die zowel voor profit als voor purpose gaan. Innofest is een springplank voor innovatieve impactondernemers. Door in een zo realistisch mogelijke setting te testen, halen ondernemers cruciale feedback op om hun producten verder te ontwikkelen. Daarom geven we startups de kans hun prototypes online en offline te testen op festivals en living labs.

Is jouw innovatie toe aan de volgende stap? Meld je nu aan voor een pilot met Innofest

Test like Innofest

Goed testen is durven falen. En omdat elke ondernemer zo met zijn eigen vraagstukken kampt, hanteren de innovatie-experts van Innofest verschillende testmethoden. Meer weten? Vraag hier de whitepaper aan.