Bouw met het Business Innovation Program Food een nieuwe businesscase gericht op hoogwaardiger gebruik van (groene) grondstoffen en het tegengaan van verspilling.
Na twee succesvolle programma’s, starten we op 8 september 2021 met de derde editie van het Business Innovation Program Food. Denk je erover om mee te doen? Ontdek tijdens de introductie workshop op 7 juli 2021 of het programma waarde toevoegt aan jouw bedrijf. In deze workshop: vertellen we je meer over de opzet van het programma; Delen we ervaringen van deelnemers aan eerdere edities van dit programma; Maak je de eerste aanzet om van jouw idee een businesscase te bouwen.
De workshop vindt plaats op woensdag 7 juli van 10.00 tot 11:00 uur via Microsoft Teams. Meld je aan bij Annemarie van Vilsteren
Wil jij een winstgevende businesscase bouwen gericht op optimale inzet van grondstoffen en het tegengaan van voedselverspilling? Is jouw bedrijf actief in de agrofoodsector en zie je kansen om meer waarde te halen uit grondstoffen door nieuwe toepassingen of door efficiëntere inzet? Met het Business Innovation Program helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf.
Het Business Innovation Program Food is bedoeld voor ondernemers in de agrofoodsector die een nieuw verdienmodel willen of moeten ontwikkelen en concrete stappen willen zetten om de business case gerealiseerd te krijgen. Deelname staat open voor zowel bedrijven in de land- en tuinbouw en voedselverwerkende industrie als technologische bedrijven en logistieke dienstverleners.
Dit programma past binnen het landelijk initiatief Voedselwaarde van de gezamenlijke Regionale Ontwikkelings Maatschappijen (ROMs): LIOF, NOM, Innovation Quarter, Horizon, Oost NL, ROM Regio Utrecht, Impuls Zeeland, Ontwikkelingbedrijf NHN en BOM in samenwerking met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling, Invest-NL en de Rabobank.