Ruim 1.500 bedrijven vragen voor €540 miljoen aan Corona-OverbruggingsLening (COL) aan
  • Diversiteit

Denk je met ons mee over diversiteit?

In ons streven naar meer diversiteit hebben we nog een flinke weg te gaan. Ondanks tal van onderzoeken waaruit blijkt dat gemengde teams beter presteren. In de wereld van startups en financiers zijn we er ook nog niet. Zo ging de afgelopen twaalf jaar zo’n negentig procent van het uitgegeven groeigeld in Nederland naar startups met enkel mannen aan het roer. Fundright (geïnitieerd door Techleap) wil die situatie verbeteren; de NOM, Founded in Groningen en Founded in Friesland ondersteunen dit.

Daarom pakken we dit thema op tijdens het online #Fundright event op 17 november aanstaande. We nodigen je van harte uit hierover met ons mee te denken. We schrijven bewust ‘meedenken’ omdat ook wij de antwoorden niet hebben op alle diversiteitsvraagstukken. Onze insteek is met name gericht op bewustwording, met elkaar in gesprek gaan en nadenken over vooroordelen (ja, we hebben ze allemaal). En dat met diverse partijen: ondernemers, fondsmanagers, support partners en stakeholders uit het noordelijke ecosysteem.

Programma

15:00 uur Digitale inloop
15:10 uur  Aftrap door host Sander Oosterhof, Management Teamlid NOM
15:15 uur  Special Envoy Techleap Constantijn van Oranje,
Agnes Koops, Raad van Bestuur PWC Nederland en
Joachim Laqueur – general partner Acrobator Ventures
15:45 uur  Pauze
15:55 uur  Ronde tafel discussies
16:45 uur  Conclusie: Waar kunnen we morgen mee aan de slag?

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor het event. Houd onze website in de gaten voor meer info over #Fundright of lees verder in onze nieuwsberichten over het thema Diversiteit.