Idee Header

Innovatieve Ideeën?
We horen graag van je.

Wij zoeken ondernemers die willen innoveren en de volgende stap willen zetten. Naar een gezond, duurzaam en slim Noord-Nederland. Doe je mee?

De NOM is er om de groei- en innovatiekracht in Noord-Nederland te versterken.

Dat doen we niet alleen, maar met ondernemers! Richting een duurzamer, gezonder en slimmer Noord- Nederland. Daarmee dragen we ook bij aan de maatschappelijke vraagstukken van nu, zoals klimaatverandering, grondstof schaarste en gezondheid.

Er zijn al legio innovatieve oplossingen voor dit soort uitdagingen in onze regio. Maar hier kunnen nog meer bij. Daarom zijn we op zoek naar jou! Ondernemers met innovatieve ideeën die bijdragen aan een duurzamer, gezonder en slimmer Noord-Nederland. Voel je je aangesproken? Bekijk de video en neem contact op!

André Harmens HOV9431 Bew3 Web 1500×1421 Los Grijs (1)
André Harmens Business Developer

Mijn kennis ligt op het gebied van ondernemerschap, commercie, samenwerkingen en Smart Industry. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wat wij als NOM voor elkaar krijgen in Noord-Nederland? Stuur me een App bericht.

André Harmens HOV9431 Bew3 Web 1500×1421 Los Grijs (1)
Annemieke Wouterse 1500×1421 Los Grijs (1)
Annemieke Wouterse Investment Manager NOM

Heb jij een mooi, innovatief, startend of juist groeiend bedrijf gelinked aan een van de wereldwijde transities en denk jij dat de NOM iets voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van risicodragende financiering? App, of beter nog, mail mij.

Annemieke Wouterse 1500×1421 Los Grijs (1)
André Harmens HOV9431 Bew3 Web 1500×1421 Los Grijs (1) André Harmens
Annemieke Wouterse 1500×1421 Los Grijs (1) Annemieke Wouterse

Een nieuwe strategie voor een duurzame toekomst

In 2020 heeft de NOM een nieuw strategisch plan ontwikkeld voor de komende jaren. Een belangrijk onderdeel daarin is de focus op het bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals klimaatverandering, grondstoffenschaarste en gezondheid. We geloven er namelijk in, dat het onze taak is om samen met bedrijven in Noord-Nederland een bijdrage te leveren aan de grote transities die nodig zijn om aan oplossingen te werken voor deze vraagstukken. Met de nieuwe strategie richten we ons daarom op drie transitiethema's: Duurzamer, Gezonder en Slimmer.

Meer weten? Lees ons jaarverslag