NOM Internationaliseren

In Noord-Nederland ben je altijd op je plek

De ene plek is waarschijnlijk een stuk geschikter voor je bedrijf dan de andere. Bij de NOM kunnen we je helpen met het vinden van de perfecte locatie voor je onderneming. Ook als je niet uit Nederland komt. Daar hebben we een speciale afdeling voor: NOM Internationaliseren.

Snel op je plek zijn

Natuurlijk kan je de hulp inschakelen van een makelaar die je helpt om een plek te vinden. Maar in de tijd die het je kost om uit te leggen wat jouw bedrijf doet en wat voor ruimte je nodig hebt, kun je al verhuisd zijn. Wij hebben aan een half woord genoeg. Vertel ons wat je zoekt en we weten vrijwel meteen waar je moet zijn. We kennen Noord-Nederland op ons duimpje.

We zoeken en we praten

We gaan, als je dat wil, mee naar bezichtigingen en praten met gemeentes, provincies en dienstverleners. We praten net zo lang totdat je voet op Noord-Nederlandse grond mag zetten. En dan gaat de vlag uit. We zijn benieuwd of dat die van Groningen, Fryslân of Drenthe wordt.

Van Amsterdam region naar TopDutch

Buitenlandse bedrijven interesseren voor de regio

Buitenlandse bedrijven zijn goed voor Noord-Nederland. Goed voor de economie, werkgelegenheid, innovatie en andere facetten. Daarom doen we zo ons best om buitenlandse bedrijven te interesseren voor de regio. Google bijvoorbeeld. Of Atos, BASF, Dunlop en Siemens. En wat dacht je van Scania en GDF Suez?

Artikelen over NOM Internationaliseren