Ik zoek een netwerk

Even voorstellen

Je kunt als ondernemer snel groeien, maar zonder een solide netwerk houd je die groei niet vast. De NOM heeft een breed netwerk en we stellen je graag aan iedereen voor. Hoe we dat doen? We organiseren bijvoorbeeld bijeenkomsten en we brengen ondernemers met gedeelde interesses bij elkaar. Zo kun je met gelijkgestemden en deskundigen sparren. Het runnen van een groeiende onderneming kan ook allerlei vragen en dilemma’s opwerpen. Hoe snel wil je groeien? Hoe zet je jezelf goed in de markt? En heb je voldoende inzicht in jouw doelgroep? Of we helpen je zelf verder of we koppelen je aan een adviseur die je met kennis en ervaring verder op weg kan helpen.

Netwerkallianties

Het is prachtig om als ondernemer aan een innovatief plan te werken. Nog mooier is het om met een groep ondernemers kennis te delen of een samenwerking aan te gaan. Ook dit faciliteert de NOM. Wij brengen ondernemers met aanvullende kennis en apparatuur graag bij elkaar.
Dit doen wij bijvoorbeeld in de Region of Smart Factories (ROSF). Hier werken veertig noordelijke ondernemers samen om slimme fabrieken te ontwikkelen. Maar er is meer. Kijk maar eens waar we nog meer de regierol hebben opgepakt om ondernemers te laten samenwerken.