Op zoek naar investeerders om jouw bedrijf te doen groeien met het circulair ondernemen?

Op zoek naar investeerders om jouw bedrijf te doen groeien met het circulair ondernemen?

Is jouw propositie zo gedegen dan kan je wellicht deze voorleggen aan investeerders uit ons netwerk. Is het hier en daar nog wat aan te scherpen, dan is wellicht het verkorte Investor Readiness Programma (IRP) iets voor jou ter voorbereiding op het gesprek met de investeerders.

Meld je bij Alex Berhitu of Anouk Hummel om te verkennen wat we voor jou kunnen betekenen.

Het verkorte NOM IRP

Wat ga je doen?

In 7-8 weken tijd word je klaargestoomd voor de gesprekken met investeerders. Dat betekent onder andere dat we je businesscase aanscherpen en je groeistrategie perfectioneren. Ook leer je over de mogelijke financieringsbronnen die je in deze fase tegenkomt en leggen we de koppeling met potentiële investeerders. Na 7 weken ligt er een aangescherpt voorstel waarmee je investeerders kunt overtuigen. Zo zet je de volgende stap in de groei van je bedrijf.

Wat kun je verwachten?

  • Één op één begeleiding waarin we je coachen op onderdelen van jouw bedrijfsplan.
  • Thema’s die aan bod komen zijn: verdienmodel, strategie, marktvalidatie, opschaling, product, marketing en financieringsstrategie.
  • We ondersteunen je bij de financiële onderbouwing van jouw businessplan.
  • Na 8 weken ligt er een investor-ready businessplan en concrete financieringsaanvraag, en kom je goed voorbereid aan tafel bij een investeerder.

De voordelen voor jou

Meedoen aan het Investor Readiness Program heeft een aantal grote voordelen. Zo werk je samen met experts aan een gedegen financieringsaanvraag, waarmee je de kans op succes aanzienlijk vergroot. Door te leren denken als financier weet je precies waar ze blij van worden. Tot slot krijg je toegang tot het netwerk van impact investeerders.

Praktische informatie

Om mee te kunnen doen aan het verkorte programma beschik je over een goed doordacht businessplan, heb je een concrete financieringsvraag en ben je gevestigd in de regio Groningen-Friesland-Drenthe.

Meer informatie

Voor meer informatie neem contact met Alex Berhitu (berhitu@nom.nl) of Anouk Hummel (hummel@nom.nl )