Groots masterclass 20210303
  • Investor ready worden

Online masterclass: Van winstmaximalisatie naar waardecreatie

Deze masterclass is speciaal voor startups die meer willen leren over waardecreatie naast winstmaximalisatie. Ben je bijvoorbeeld bezig met het schrijven van jouw businessplan? Of wellicht heb je al financiering voor de huidige fase maar vraag je je af welke KPI’s belangrijk zijn voor jouw bedrijf? Hoe je deze opneemt in jouw businessplan en duidelijk maakt aan investeerders? Ook op deze vragen krijg je tijdens deze online masterclass een antwoord.

Deze masterclass wordt door Flinc georganiseerd in samenwerking met Groots Bedrijfsadvies en zal plaatsvinden op woensdag 3 maart van 15.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze masterclass zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Missie, visie & strategie
  • KPI’s gericht op waardecreatie
  • Van korte termijn naar lange termijn sturing
  • Hoe bouw je jouw strategie en realiseer je de visie?
  • Businessmodel
  • De blik van investeerders

Uiteraard is er voldoende ruimte om tijdens de masterclass vragen te stellen aan de experts. Doe je dit voor aanvang van de masterclass dan zullen we deze meenemen tijdens de masterclass. Tijdens de online masterclass ontmoet je mede-ondernemers die ook bezig zijn met dit onderwerp.

Over de sprekers

Voor deze masterclass gaan wij de samenwerking aan met een expert uit de markt, te weten Groots Bedrijfsadvies. Fred van Dellen en Marcel Gritter, beiden werkzaam bij GROOTS, hebben ruime ervaring in onder andere het begeleiden van ondernemers bij het scherp krijgen van de missie en het bepalen van hun visie. Zij helpen met de ontwikkeling van de juiste strategie én met de implementatie van maatregelen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze masterclass kan door contact op te nemen met Gerieke Been. Zij is bereikbaar op 06 112 865 53 of via de e-mail been@flinc.nl.