Alles over Innoveren

Noord-Nederland barst van het talent. Dat talent willen we graag faciliteren om zo het Noorden nog beter op de kaart te zetten. In onze Innovatieprojecten vormen we de verbindende partner tussen bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden. Zo zorgen we er samen voor dat innovatieve ideeën zo snel en goed mogelijk worden omgezet in businesskansen.

Nom Juli2019 0015 RZ2 9771
Ontwikkelen

Meer weten over Innoveren

Het Noorden bruist van het talent en de goede ideeën. Wij brengen ondernemers met aanvullende kennis en apparatuur graag bij elkaar om innovatieve ideeën in businesskansen om te zetten.

Lees meer

Business Development bij de NOM

Een succesvolle ondernemer is altijd bezig met kansen en groeien. Ben jij een (innovatieve) MKB’er en wil je graag je bedrijf verder ontwikkelen? Of loop je tegen uitdagingen aan omdat je bedrijf groeit en de wereld om je heen snel verandert? Wil je weten welke invloed de grote maatschappelijke thema's hebben op jouw bedrijf?

Lees meer

Business Innovation Programma Food

Zie je voor jouw bedrijf kansen om bij te dragen aan een duurzaam en gezond voedselsysteem? Met het Business Innovation Program Food (BIPF) helpen we je om scherp te krijgen welke ideeën kansrijk zijn en hoe je deze vertaalt tot concrete nieuwe verdienmodellen voor jouw bedrijf. Start je avontuur en maak van jouw idee een succesvolle business case.

Business Innovation Food
Op zoek naar investeerders om jouw bedrijf te doen groeien met het circulair ondernemen?

Op zoek naar investeerders om jouw bedrijf te doen groeien met het circulair ondernemen?

Ben jij de ondernemer die overtuigd is om uit het lineaire denken te stappen en heb je hard gewerkt aan jouw circulaire business-/verdien model? En is het vinden van een investeerder het enige dat jou nog tegenhoudt om de transitie in gang te zetten?

Meer informatie

Innovatieprojecten

Bekijk hier de Innovatieprojecten

Lees meer

Neem contact op met de Business Developers

We hebben er een aantal. Ieder met hun eigen projecten. Aan jou de keuze. Maar neem vooral contact op.

Bekijk het team

Bekijk de bedrijven die betrokken zijn bij Innovatieprojecten van de NOM

Kijk op de kaart

Wat vinden onze klanten van ons?

Lees wat klanten van onze dienstverlening vonden en hoe ze op de samenwerking met de NOM terugkijken.

Alle klantenreviews
De missie van Digibon: geen enkel papieren bonnetje meer
We hebben samen met Flinc aan het businessplan en business case gewerkt wat erg leerzaam was. Bovendien is het netwerk van Flinc heel erg waardevol voor startende bedrijven. Lees meer
Bart-Jan Maatman
Foto Kasper Spitzen SkyNRG
“Wij ervaren de samenwerking met de NOM als zeer prettig en waardevol. De NOM is niet alleen investeerder, maar ook een heuse sparringpartner. Investeren is hun kernexpertise en daardoor hebben ze veel kennis en ervaring in huis. Lees meer
Kasper Spitzen