Hoe word ik investor ready?

Er is helaas niet 1 antwoord op de vraag hoe en wanneer je klaar bent voor een financiering. Dat komt omdat iedere investeerder eigen wensen en eisen heeft. Daarnaast hangen deze eisen af van de levensfase van je bedrijf. Je eigen verhaal en uitstraling zijn voor veel financiers ook belangrijk. Hebben ze vertrouwen in je? Dit zijn zaken waaraan je kunt werken om mensen te overtuigen met jou in zee te gaan.

Klaarstomen
Als de NOM je niet kan helpen met een financiering, helpen we je wel graag verder om toch je (groei)plannen waar te maken en je innovatieve product of dienst te vermarkten. Daarvoor kan het zijn dat we je doorverwijzen naar een externe partij of onze collega’s van Flinc. Flinc is onderdeel van de NOM en staat klaar voor startups en mkb-ondernemers met groeiplannen. Met 32 adviesuren en een (commitment)fee van €250 helpen zij je om je businessplan naar een hoger niveau te tillen en zorgen ze dat je goed voorbereid bij een financier aan tafel zit. Flinc biedt in dit kader ook regelmatig relevante workshops aan.

Met kennis van zaken
Is je businessplan goed? Heb je de technische en commerciële haalbaarheid van je idee getest? Hoe staat het met je financiële kennis? En heb je een managementteam dat klaar is voor de uitdagingen die ongetwijfeld komen? Het zijn allemaal vragen die investeerders je stellen. En waarop jij een antwoord klaar moet hebben. De NOM en onze collega’s van Flinc maken van jou een volwaardig gesprekspartner. En dus investor ready.

Benieuwd hoe jij investor ready kunt worden? Download dan ons gratis whitepaper!