Vestigen in Noord-Nederland

Nieuwe bedrijven zijn belangrijk voor Noord-Nederland
Denkt u erover om uw organisatie te vestigen in Noord-Nederland? Dan bent u bij NOM Foreign Direct Investment aan het goede adres. Het NOM FDI team heeft als kerntaak het acquireren en begeleiden van (nieuwe) investeerders in Noord-Nederland. Zij geven advies over vestigingslocaties, zijn op de hoogte van aanwezige bedrijventerreinen, hebben de juiste contacten met vergunningverstrekkers, energieleveranciers en werkgelegenheidsinstanties en verschaffen gedetailleerde informatie over het vestigingsklimaat in de regio.

NOM Foreign Direct Investment neemt naast het geven van advies ook zelf initiatief om ondernemers te interesseren voor investeringen in het Noorden. De afgelopen vijf jaar hebben zich mede daardoor bijna 56 bedrijven in het Noorden gevestigd. Goed voor zo’n 2700 nieuwe banen.

Omdat nieuwe investeerders veelal een buitenlandse moeder hebben presenteert NOM-FDI zich ook via de engelstalige website: www.nvnom.com

Heeft u behoefte aan een sparringpartner? Iemand die op een professionele manier uw belangen behartigt? Neem dan contact op met het NOM Foreign Direct Investment team via oosterhof@nom.nl of (050) 521 44 44.

 

 

Delen via Whatsapp: