Tweede NOM on Business Tour – 9 mei a.s. in Leek – Komt u ook?!

De NOM on Business Tour komt op 9 mei naar Leek. Is Leek bij u in de buurt? Kom dan langs in De Postwagen in Tolbert. Tijdens de NOM on Business Tour kunt u op een laagdrempelige wijze sparren met de NOM.

U kunt ons niet missen; de NOM on Business Tour bus staat vanaf 18:00 uur voor de deur van De Postwagen geparkeerd! Soep en broodjes staan klaar!

Adres: Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert

Wat is NOM on Business Tour?
Met onze super leuke bus toeren we door Noord-Nederland en doen daarbij diverse plaatsen aan. We gaan dus op tournee en komen naar ú toe. Zodat we u kunnen ontmoeten op een locatie die voor u geschikt is. De tweede locatie die we aan doen is de gemeente Leek.

Gaat u ook naar de bijeenkomst ‘Financieren 2.0 voor ondernemers’? Dat komt goed uit! Want deze bijeenkomst sluit naadloos aan op de NOM on Business Tour! En ook de NOM is hierbij van de partij.

Financieren 2.0 voor ondernemers
De Bedrijvenvereniging Leek en de gemeente Leek organiseren op dinsdagavond 9 mei een Seminar over bedrijfsfinanciering. De bijeenkomst voor ondernemers gaat over nieuwe en andere vormen van financiering en wordt gehouden in de Postwagen te Tolbert.

In het verleden werden bedrijfsinvesteringen gefinancierd bij de huisbankier. Anno 2017 is het voor veel ondernemers lastig om voldoende bancaire financiering te krijgen. Nieuwe en aanvullende vormen van financiering zijn daardoor in opkomst. Tijdens het seminar Financieren 2.0 gaan verschillende sprekers in op alternatieve vormen van financiering. Veronique Jeunhomme van de NOM licht de mogelijkheden toe die verschillende fondsen van de NOM bieden. Ronald Seinen vertelt over de Kredietunie Westerkwartier; een coöperatie van, voor en door ondernemers. Robert Panman van De Kapitaalfabriek gaat in op de mogelijkheden en aanpak van crowdfunding.

Vanaf 19.30 is de inloop voor het seminar Financieren 2.0. Het programma start om 20.00 uur. Deelname aan de bijeenkomst Financieren 2.0 is gratis, bezoekers moeten zich wel aanmelden. Aanmelden kan via de website van de bedrijvenvereniging Leek.

Graag tot ziens!

Delen via Whatsapp: