CASACOM en StoreContrl

CASACOM - StoreContrl Jeroen Wijbenga

Jeroen Wijbenga, CASACOM en StoreContrl:
“De manier van werken van de NOM heb ik echt als meerwaarde ervaren. De NOM is meer dan een geldverstrekker en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.”

“Het verstrekken van een financiering door de NOM is een bevestiging dat mijn ideeën kloppen. Ik ben er dan ook trots op NOMbassadeur te zijn.”

Bedrijf
CASACOM en StoreContrl

Diensten
Ontwikkeling en vermarkten van geïntegreerde kassasystemen voor de modebranche en detailhandel.

Case
StoreContrl ontwikkelt geïntegreerd kassasoftwaresystemen met succes, maar financiering is nodig om groeiplannen te realiseren.

Hoe de NOM hielp
Het eerste contact is geweest met Jan Martin Timmer, toen nog projectmanager bij Flinc. StoreContrl stond op punt te groeien en was met te veel dingen tegelijk bezig. Met productontwikkeling van het eerste StoreContrl-pakket, personeelsgroei, een nieuwe bedrijfslocatie en intern moest er worden gereorganiseerd. Jan Martin Timmer heeft StoreContrl geadviseerd prioriteiten te stellen en eerst enige rust en structuur in de organisatie te brengen voordat er grote stappen gemaakt zouden kunnen worden. StoreContrl  heeft  dat advies ter harte genomen en heeft daarvoor uiteindelijk een aantal jaren uitgetrokken. Ze verhuist naar een nieuwe, ruimere locatie, reorganiseert en gaat onverdroten verder met de ontwikkeling van zijn product. Ondertussen groeit het aantal klanten van StoreContrl.

Eind 2013 heeft StoreContrl opnieuw contact opgenomen met Jan Martin Timmer, nu werkzaam bij NOM Finance.  De NOM heeft meegedacht, StoreContrl in contact gebracht met de juiste mensen en een passende financiering verstrekt.