Soraya Ludema 2018 (web)

Soraya Ludema – Projectmanager NOM Foreign Direct Investment

“Dit werk is geen kunstje dat je steeds herhaalt. Het is altijd anders en zo blijf je jezelf ontwikkelen. Stiekem baal ik wel eens dat ik al jong, 26 jaar, bij de NOM terecht ben gekomen. Dit is het type baan waar je normaal lang naartoe werkt, iets soortgelijks vind je niet snel"

Neem contact op met Soraya

Een nieuw werkterrein, daar was ik twee jaar geleden naar op zoek. Als jurist binnen het ondernemingsrecht had ik al veel affiniteit met ondernemers. Een vacature bij de NOM sprong er dan ook uit; veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, ondernemers en internationale focus.

Mijn voornaamste taak is buitenlandse bedrijven naar Nederland brengen. Ik had niet de goede papieren toen ik hier aan de slag ging, maar ik doe nu een opleiding via de NOM. Het is fijn om zulke kansen te krijgen.”

Jong pieken

“Dit werk is geen kunstje dat je steeds herhaalt. Het is altijd anders en zo blijf je jezelf ontwikkelen. Stiekem baal ik wel eens dat ik al jong, 26 jaar, bij de NOM terecht ben gekomen. Dit is het type baan waar je normaal lang naartoe gewerkt, iets soortgelijks vind je niet snel. Binnen Foreign Direct Investment, een team van zeven personen, heb ik nog geen specialisatie. Ik ben nog een generalist en zoek waar voor mij de beste kansen liggen. De mensen om me heen hebben ontzettend veel ervaring, voor mij een ideale plek om te leren.”

DNA van de Nommer

“Als Nommer krijg je veel vertrouwen en tijd. Als je graag in protocollen werkt, moet je hier niet aankloppen.” Hoe ziet het DNA van de Nommers er dan uit? “Wij zijn zelf geen ondernemers, maar we delen wel karaktereigenschappen met ze. We zijn initiatiefrijk, flexibel, stappen makkelijk uit onze comfortzone en we zijn ondernemend. Een verzameling mensen met vrij sterke persoonlijkheden. De NOM maakt op dit moment een transitie door, we worden steeds frisser en sneller. Nog meer zoals de ondernemer van nu ook is.”

Stuur een open sollicitatie