Giny Hulsebos 2018 (web)

Giny Hulsebos – Directiesecretaresse

“Ik werk hier al vijftien jaar en leer nog steeds. Dat toont wel aan dat de NOM steeds in beweging is. De wereld om ons heen verandert en de NOM beweegt mee. Er wordt continue ingespeeld op nieuwe economische ontwikkelingen, waardoor mijn werk uitdagend blijft"

Steeds in beweging

Nommer Giny ging van secretaresse bij Foreign Direct Investment naar de afdeling Communicatie, om vandaaruit directiesecretaresse te worden. “De rol van secretaresse is mij op het lijf geschreven. Ik vind het erg fijn om ondersteuning te bieden aan de directie, met hen mee te denken en op de hoogte te zijn van wat er speelt.”

“Ik werk hier al vijftien jaar en leer nog steeds. Dat toont wel aan dat de NOM steeds in beweging is. De wereld om ons heen verandert en de NOM beweegt mee. Er wordt continue ingespeeld op nieuwe economische ontwikkelingen, waardoor mijn werk uitdagend blijft. Zelf ben ik in de loop der jaren ook veranderd. Ik was vrij jong toen ik hier binnenkwam en heb bij de NOM kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot waar ik nu sta. Het grootste verschil tussen de NOM nu en vijftien jaar geleden? Het was een stuk formeler, met drie duidelijk verschillende afdelingen. In de loop der jaren heeft de NOM steeds meer één uitstraling gekregen.”

Leve de vrijheid

Werken met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid past niet bij iedereen. “Bij Nommers past het wel! De mensen die hier werken zijn creatief en tonen initiatief. En ondanks het feit dat iedereen druk is met zijn eigen werk, vormen we toch duidelijk één club. Naast de vrijheid hier, krijg je volop kansen op ontwikkeling. Dat past bij mij, ik ben nieuwsgierig, gedreven en wil graag leren.”

Stuur een open sollicitatie