Klantenreview met
Eva van Leeuwen

Eva van Leeuwen

Founder van Young Heroes door
Logo NOM

Young Heroes helpt Gen Z met bouwen aan een carrière. Dat doen ze met een coaching- en carrièreprogramma voor jonge professionals. Op hun platform koppelen ze jong talent aan deskundige coaches, geven ze praktijkrelevante trainingen en workshops en geven ze advies over carrière- en ontwikkeling gerelateerde onderwerpen.

Bekijk de website van Young Heroes
 • Logo NOM

  Met welke vraag kwam je bij de NOM?

 • Eva van Leeuwen

  We wilden in eerste instantie ons bedrijf op een natuurlijke manier laten groeien. Maar we merkten dat de vraag vanuit de markt heel groot was en we kwamen op een punt dat we ook echt stappen wilden zetten. We waren nog niet per se op zoek naar een investering, maar we zochten een sparringpartner en we waren benieuwd of de NOM iets voor ons kon betekenen.

 • Logo NOM

  Wat heeft onze dienstverlening jou opgeleverd?

 • Eva van Leeuwen

  Als ondernemer ben je altijd ongeduldig en wil je meters maken, maar dit heeft ons echt heel erg geholpen. Je wordt tijdens het traject gedwongen om kritisch te kijken naar dingen die je het liefst voor je uitschuift. Dingen die nog ver weg lijken, of nog niet aan de orde zijn. Maar daarom is dit juist heel goed, omdat de beslissingen die je nu maakt, uiteindelijk de toekomst van je bedrijf bepalen. Uiteraard weten we ook dat het pad nooit precies zo loopt als gepland, maar echt duidelijk onze visie op papier zetten en daar naartoe te werken, is een heel waardevol proces geweest.

 • Logo NOM

  Hoe heb jij de samenwerking met de NOM ervaren?

 • Eva van Leeuwen

  Heel goed. Het is fijn dat we op een gelijkwaardige manier konden samenwerken. Zeker als je in een investeringstraject zit, is dat vertrouwen zo ontzettend belangrijk. Je moet je namelijk kwetsbaar durven op te stellen en vragen durven te stellen over de dingen waar je soms zelf nog weinig verstand van hebt. En dat voelt best wel tegenstrijdig soms, want je wilt tegelijkertijd ook zelfvertrouwen uitstralen. Het is immers jouw bedrijf en je wilt laten zien dat je alles in huis hebt om er een succes van te maken.

 • Logo NOM

  Zou je onze diensten bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

 • Eva van Leeuwen

  Zeker, maar het is wel belangrijk dat er ook echt een klik is, op persoonlijk en professioneel niveau. Je gaat namelijk wel echt een intensief traject in. Wij hadden wat dat betreft geluk met onze contactpersonen Anouk en later Ytsen van de NOM, maar het is belangrijk om kritisch te zijn, want je zult een lange tijd samen moeten werken.

Lees meer klantenervaringen

Dave Leeuwerik CEO MyEmma
Investeren
De NOM heeft meer geleverd dan alleen groeikapitaal. Zo was zonder de NOM de overname door SnelStart nooit zo soepel verlopen. Of wellicht was die dan niet eens doorgegaan. Ze hebben mij optimaal voorbereid op alles wat er bij zo’n proces komt kijken. Of het nu gaat om financiële of juridische aspecten. Alle kennis en expertise is aanwezig. In huis of binnen het brede netwerk van de NOM. Lees meer
Dave Leeuwerik CEO MyEmma
In gesprek met Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Investeren
De NOM heeft aanzienlijk meer gedaan dan alleen het verstrekken van kapitaal. Ze hebben ons op belangrijke momenten uitstekend begeleid en geadviseerd. Lees meer
Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Kaat van de Vyver, oprichter 4D Medical uit Groningen
Market Readiness Program
Het programma heeft ervoor gezorgd dat ons businessplan veel meer en beter is onderbouwd. Lees meer
Kaat van de Vyver, oprichter 4D Medical uit Groningen
Victor van Saltbommel, eigenaar Huberts’ Food uit Meppel
Market Readiness Program
Het Market Readiness Program paste perfect bij de fase waarin wij ons bevonden Lees meer
Victor van Saltbommel, eigenaar Huberts’ Food uit Meppel