Klantenreview met
Dave Leeuwerik CEO MyEmma

Dave Leeuwerik

CEO van MyEmma door
Logo NOM

 • Logo NOM

  Goedemiddag Dave, kun je MyEmma en jezelf introduceren?

 • Dave Leeuwerik CEO MyEmma

  MyEmma is een Document Management Systeem, of eigenlijk meer een klantenportaal, waarin bedrijven veilig en versleuteld documenten kunnen delen en vinden en tegelijkertijd kunnen laten accorderen en signeren. Het systeem biedt alle mogelijkheden om snel eenvoudig en op een betrouwbare manier met klanten te communiceren. Het idee voor MyEmma heb ik in 2017 bedacht en zo’n twee jaar later was de officiële lancering. In juni 2022 juni is het bedrijf overgenomen door SnelStart, een aanbieder van slimme facturatie- en boekhoudoplossingen.

 • Logo NOM

  Met welke vraag kwam je bij de NOM?

 • Dave Leeuwerik CEO MyEmma

  Vanaf het allereerste begin hadden we al het plan om de NOM in te schakelen. Vooral ook vanwege het netwerk en de goede reputatie die de NOM heeft als sparringpartner. Het eerste contact dateert echter uit het voorjaar van 2020, toen we met succes een aanvraag hadden ingediend voor de Corona-overbruggingsLening, kortweg COL. Nadat even later de vaart er weer stevig in zat hebben we, om MyEmma naar een next level te brengen, aangeklopt voor groeikapitaal. De NOM is destijds zelfs aandeelhouder geworden.

 • Logo NOM

  Wat heeft onze dienstverlening jou opgeleverd?

 • Dave Leeuwerik CEO MyEmma

  In elk geval veel meer dan alleen groeikapitaal. Zo was zonder de NOM de overname door SnelStart nooit zo soepel verlopen. Of wellicht was die dan niet eens doorgegaan. Ze hebben mij optimaal voorbereid op alles wat er bij zo’n proces komt kijken. Of het nu gaat om financiële of juridische aspecten. Alle kennis en expertise is aanwezig. In huis of binnen het brede netwerk van de NOM.

 • Logo NOM

  Hoe heb jij de samenwerking met de NOM ervaren?

 • Dave Leeuwerik CEO MyEmma

  De samenwerking is op elk moment heel goed geweest. Van het toekennen van de COL tot het aandeelhouderschap en de uiteindelijke verkoop van MyEmma. Met wie je bij de NOM ook te maken had, het contact verliep prettig en altijd kregen we de ondersteuning die we nodig hadden.

 • Logo NOM

  Zou je onze diensten bij een ander aanbevelen en wat zou jij dan willen zeggen?

 • Dave Leeuwerik CEO MyEmma

  Ja, zonder twijfel. Als je, naast financiering, wilt profiteren van een waardevol netwerk en een schat aan kennis en ervaring, dan zou ik aanraden om meteen de NOM in te schakelen.

Lees meer klantenervaringen

In gesprek met Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Investeren
De NOM heeft aanzienlijk meer gedaan dan alleen het verstrekken van kapitaal. Ze hebben ons op belangrijke momenten uitstekend begeleid en geadviseerd. Lees meer
Lex Rademaker Chief Flower Officer Longbloom
Victor van Saltbommel, eigenaar Huberts’ Food uit Meppel
Market Readiness Program
Het Market Readiness Program paste perfect bij de fase waarin wij ons bevonden Lees meer
Victor van Saltbommel, eigenaar Huberts’ Food uit Meppel
Eva van Leeuwen
Investor readiness
Het investor readiness traject heeft ons echt heel erg geholpen. Je wordt tijdens het traject gedwongen om kritisch te kijken naar dingen die je het liefst voor je uitschuift. Dingen die nog ver weg lijken, of nog niet aan de orde zijn. Maar daarom is dit juist heel goed, omdat de beslissingen die je nu maakt, uiteindelijk de toekomst van je bedrijf bepalen. Lees meer
Eva van Leeuwen van Young Heroes