Leuk je hier te treffen!

Mijn naam is Véronique, sinds mijn jeugdige jaren woonachtig in het noorden. Ik houd van de ruimte en noordelijke nuchterheid. De energie en beweging hier vind ik fijn. Zelf ben ik graag in beweging; een sportieve uitdaging in de buitenlucht ga ik graag aan! Maar ook binnen organisaties zie en ben ik graag in beweging. Als enthousiaste en analytisch ingestelde doener leg ik graag verbindingen tussen personen en initiatieven. Ik houd van een praktische en pragmatische aanpak om gezamenlijk naar een doel of oplossing te werken.

Graag denk ik met bedrijven mee in hun (financierings)vraagstukken en businesscase om te komen tot een goede oplossing voor groei, innovatie en organisatieontwikkeling. Daar waar mogelijk draag ik graag mijn steentje bij aan een duurzame circulaire economie. In het noorden zijn veel mooie initiatieven en innovaties op dit gebied.

Als investeringsmanager van het GROEIfonds, gericht op Noord Groningen, kom ik graag met je in contact en denk ik met je mee of er mogelijkheden zijn vanuit het GROEIfonds. Of je nu als ondernemer wilt starten, groeien, uitbreiden of innoveren met je bedrijf, als dit extra bedrijvigheid of werkgelegenheid oplevert hoor ik graag van je: (06) 55 71 16 27.

Ga naar de GROEIfonds website