Stephanie de Noord

Zuid-Afrika

Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika, waar ik een prachtige jeugd heb gehad. Misschien doordat mijn ouders zelf geëmigreerd zijn (beide zijn Brits) ontstond er heel vroeg bij mij de wens om meer van de wereld te zien. Zodoende ben ik op mijn negentiende als au-pair naar Nederland gekomen, met de bedoeling dat ik daarna naar Australia zou gaan. Maar het leven loopt soms anders dan je verwacht. Ik ben namelijk mijn man in een lokale kroeg tegengekomen en heb uiteindelijk de keuze gemaakt om in Nederland te blijven. Een keuze waarvan ik nooit spijt heb gehad, ondanks het gemis van mijn familie en het verschil in weer!

Hobbies

Ik houd nog steeds veel van reizen, ook kook en lees ik graag en geniet ervan om lange wandelingen met onze hond te maken. Daarnaast zijn de hobby’s van mijn twee (puber) dochters ook mijn hobby’s geworden. Mijn oudste dochter basketbalt fanatiek en speelt inmiddels in de landelijke tweede divisie. Heel veel van mijn weekenden breng ik dus in de sporthal door als supporter.

Paarden

Mijn jongste dochter is gek op paarden en vorig jaar (na een lange campagne van haar kant) zijn we overstag gegaan en hebben een pony voor haar gekocht. Dit is een grote uitdaging geweest, gezien ik geen achtergrond in paarden heb. Ik  moest heel veel moest leren, mijn E-rijbewijs moest halen en met een paardentrailer moest leren rijden. Best wel spannend, aangezien ik geen natuurtalent ben…. Maar heel bijzonder de band die je met een paard kunt opbouwen en de voldoening die het zorgen van een dier je geeft.

Werken bij de NOM

Ik werk inmiddels best wel wat jaren bij de NOM, de NOM is een hele prettige werkgever en heeft mij steeds de kans geboden om door te groeien. Ook heb ik veel afwisseling in mijn werk en ik vind het leuk om aan de ontwikkeling van het Noorden bij te dragen. Op dit moment ben ik webredacteur en ben verantwoordelijk voor de NOM website en een aantal projectenwebsites. Ik vind het communicatievak fascinerend, vooral hoe kleine nuances het verschil kunnen maken in hoe iets overkomt. Communicatie is een vak volop in beweging en zijn er steeds nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Dit geeft energie want er is nog veel te leren en ontdekken!

Betrokken bij

Stephanie de Noord: “I look forward to hear from you”. Voorkom deze en andere veel gemaakte Engelse taalfouten!