Soraya Ludema

Je hoeft mij niet te vertellen waarom het zo goed vertoeven is hier in het Noorden

Deze regio is mooi, divers, gemoedelijk, talentvol en bruisend. Dit vertel ik graag aan mensen. Ik wil dat mijn regio het goed doet, zicht ontwikkelt, groeit, en hieraan mijn bijdrage leveren. Het is tijd dat de wereld weet wat wij kunnen…we noemen het niet voor niks de ‘TopDutch regio‘.

Hallo! Welkom op de NOM-website. Laat ik mij even voorstellen: geboren, opgegroeid en gestudeerd (Rechten, LLM) in de mooie stad Groningen. Gezien mijn interesse voor het internationale en het ondernemerschap heb ik mij gespecialiseerd in het (internationale en Europese) ondernemingsrecht. Hierdoor kon ik zelfs een jaar lang een uitstap maken naar het buitenland (Spanje, Barcelona) en rondneuzen aan de business faculteit voor de minor ‘Ondernemerschap’.

Maar na dat studeren moet je er natuurlijk ook nog wat mee gaan doen. Daarom ben ik begonnen als jurist binnen het ondernemingsrecht. Toch miste ik het enthousiasme van de ondernemers en het grensoverschrijdend aspect. Dat heb ik inmiddels gevonden bij de NOM in de rol van Project Manager Foreign Direct Investment. Bij de NOM heb een master management (MSc) mogen afronden. Tijdens deze studie en mijn projecten heb ik ontdekt dat ik het aspect van verduurzamen en de energie sector zeer interessant vind, deze projecten en thema’s zoek ik dan ook altijd op. Tussen mijn NOM taken en de master door heb ik een aantal maanden voor het NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) gewerkt in Den Haag en mocht ik wonen in Rotterdam.

Als ik kijk naar mijn leven is dat ‘’ondernemende’’ altijd al een rode draad geweest. Zo hebben wij genoeg ondernemers verhalen in de familie, heb ik samen met mijn partner een sportschool met twee locaties in Groningen (MyGym Groningen), en zetten wij EMS Trainingen in het Noorden op de kaart.

Ik kan moeilijk stil zitten, en probeer en leer graag nieuwe dingen. Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken we het over een kopje koffie of een hapje en een drankje!

Wie ben ik?

Stadjer – ondernemend –verbinder – sportief – en het liefst te vinden aan een grote goed gevulde etenstafel met leuk gezelschap.

Betrokken bij