Je hoeft mij niet te vertellen waarom het zo goed vertoeven is hier in het Noorden. Deze regio is mooi, divers, gemoedelijk, talentvol en bruisend. Wanneer iemand dit niet weet of geen goed beeld heeft van het Noorden komt er bij mij gelijk een instinct naar boven om te vertellen wat wij allemaal hebben en waarom het hier zo leuk is. Ik wil dat mijn regio het goed doet, zicht ontwikkelt, groeit, en hieraan mijn bijdrage leveren. Het is tijd dat de wereld weet wat wij kunnen…we noemen het niet voor niks de ‘Top Dutch regio‘.

Hallo! Welkom op de NOM-website en wat leuk dat je beland bent op mijn page. Laat ik mij even voorstellen: geboren, opgegroeid en gestudeerd in de mooie stad Groningen. Ik studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gezien mijn interesse voor het internationale aspect en het ondernemerschap heb ik mij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht met een internationale en Europese focus. Hier kon ik zelfs een jaar lang een uitstap maken naar het buitenland (Spanje, Barcelona) en rondneuzen aan de business faculteit voor de minor ‘Ondernemerschap’.

Maar na dat studeren moet je er natuurlijk ook nog wat mee gaan doen. Daarom ben ik begonnen als jurist binnen het ondernemingsrecht, ik hield mij bezig met de ondernemingsstructuur, zorgcontracten en onderhandelingen. Toch miste ik het enthousiasme van de ondernemers en dat grensoverschrijdend aspect. Daarom ging ik opzoek naar een nieuw werkterrein die ik gevonden heb bij de NOM in de rol van Project Manager Foreign Direct Investment. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, ondernemers en een internationale focus. De NOM brengt dit allemaal samen en dat in het mooiste deel van Nederland.

Inmiddels heb ik ook 4 maanden voor het NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) gewerkt in Den Haag en tijdens deze maanden mocht in wonen in Rotterdam. Ook deze steden hebben hun charmes maar ik kom toch (altijd maar) weer terug naar het Noorden, terug naar mijn stad: Groningen.

Als ik kijk naar mijn leven is dat ‘’ondernemende’’ altijd al een rode draad geweest. In mijn werk, maar ook naast mijn werk kom ik hier graag mee in contact. Zo ben ik vaak te vinden en actief betrokken bij Pura Vida dagbesteding en sportschool Beverly Hills Training. Ik kan moeilijk stil zitten en probeer graag nieuwe dingen. Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken we het over een kopje koffie of een hapje en een drankje!

Wie ben ik?
Noordeling & Stadjer – ondernemend & actief – voetbal & sportief – fijnproever & lekkerbek – gezelschaps- en familiemens – verbinder & Project manager FDI – en het liefst aan een grote goed gevulde etenstafel met leuk gezelschap.