In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken

Als geboren en getogen Rotterdamse val ik naast al die noorderlingen eigenlijk een beetje uit de toon. Toch voelt dat niet zo, aangezien ik al vanaf mijn 21e in Groningen woon. Eigenlijk vind ik dus dat ik mijzelf best wel een beetje een noorderling mag noemen.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken. Eerst noodgedwongen vanwege het glutenvrije dieet van mijn zoontje, maar inmiddels zie ik het als een uitdaging om een glutenvol recept om te toveren in een (stiekem zelfs nog lekkerder) glutenvrij recept. Naast het uitproberen van allerlei gerechten bak ik ook graag taart, cake of andere baksels in allerlei vormen en maten. Van gezond bananenbrood (mail me maar voor het recept!) tot ‘iets’ minder gezonde aardbeienslof, ik vind het een uitdaging om iedere keer weer iets moois aan mijn familie en vrienden te presenteren.

Als je het mij vraagt mogen we hier in het noorden best wat meer met de borst vooruit lopen, er is zo veel om trots op te zijn! Ik ben in ieder geval trots om hier als Rotterdamse noorderling mijn steentje aan bij te dragen!