Lilian Hoiting

Lilian Hoiting

Secretaresse / HR-assistent i.o.

Als dorpsmeisje naar de grote stad verhuisd

Geboren en getogen in de provincie Groningen en als dorpsmeisje naar de grote stad verhuisd. Op recreatief en op wedstrijdniveau zijn paarden ongeveer 10 jaar alles voor mij geweest. Hier was ik dan ook het liefst elke dag en de hele dag. Eenmaal wonende in Groningen werd deze sport ingeruild voor dansen en de studie. Inmiddels is het dansen weer omgeruild voor de paardensport en daar geniet ik enorm van!

Na een opleiding schoonheidsspecialiste heb ik ervoor gekozen om te switchen. Het werd de sector Zakelijke dienstverlening. Ik ben dan ook secretarieel geschoold en na deze studie heb ik het vak in verschillende branches mogen uitvoeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weet welke skills er nodig zijn op secretarieel gebied en hoe ik het werk eigen kan maken in zowel een grote als een kleine organisatie en sinds begin 2018 bij de NOM!

Waarom ik het werk zo leuk vind?

Als secretaresse ben je de vraagbaak, je moet van álles weten om zo je collega’s het beste te kunnen helpen en/of ondersteunen. Dit maakt dat je een brede kennis en een belangrijke rol hebt. Zowel in het werk als in privé vind ik het leuk om het organisatorische op me te nemen. Het woord ‘regelneef’ hoor ik dan ook vaak. Deze eigenschap verhoudt zich tot het werk en als ondersteunende factor ben jij dan degene die toch wel een grote steen bijdraagt in de organisatie.

En omdat je natuurlijk nooit uitgeleerd bent, voeg ik hier graag extra kennis op het gebied van Human Resources aan toe en combineer ik secretarieel met HR-assistentie! Bij de NOM ben je werkzaam in/voor en met een leuke club collega’s!