Als dorpsmeisje naar de grote stad verhuisd.

Ik ben geboren en getogen in de provincie Groningen en als dorpsmeisje naar de grote stad verhuisd. Op recreatief en op wedstrijdniveau zijn paarden ongeveer 10 jaar alles voor mij geweest. Hier was ik dan ook het liefst elke dag en de hele dag. Eenmaal wonende in Groningen werd de sport ingeruild voor dansen en de studie. Ik ben van plan de paardensport wel weer op te pakken.

Na een opleiding schoonheidsspecialiste heb ik gekozen om te switchen. Het werd de sector Zakelijke dienstverlening. Ik ben dan ook secretarieel geschoold en na deze studie heb ik het vak in verschillende branches mogen uitvoeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weet welke skills er nodig zijn op secretarieel gebied. Ik heb mij kunnen ontwikkelen tot de duizendpoot die ik nu ben!

Waarom ik het werk zo leuk vind? Als secretaresse ben je de vraagbaak, je moet van álles weten om zo je collega’s het beste te kunnen helpen en/of ondersteunen. Dit maakt dat je een brede kennis en een belangrijke rol hebt. Zowel in het werk als in privé vind ik het leuk om het organisatorische op me te nemen. Het woord ‘regelneef’ hoor ik dan ook vaak. Deze eigenschap verhoudt zich tot het werk en als ondersteunende factor ben jij dan degene die toch wel een grote steen bijdraagt in de organisatie! Bij de NOM ben je werkzaam in/voor en met een leuke club collega’s!