Laura Wijnia

Laura Wijnia

Junior Projectmanager Internationaliseren

Geboren en getogen in de Noordoostpolder, nu wonend in het pittoreske Roodeschool. “Hoe komt ze daar nou terecht” hoor ik je denken. Doordat mijn vriend een akkerbouwbedrijf runt in Noord-Groningen (Oosternieland), ben ik na mijn studiejaren aan Wageningen University and Research en Nyenrode Business Universiteit verhuisd naar het hoge Noorden.

Ik voel mij altijd erg betrokken met de regio waar ik woon en het geeft mij veel energie om hier, door middel van mijn werk en inzet in bijvoorbeeld het lokale verengingsleven, een bijdrage aan te leveren. Met mijn verhuizing naar het Noorden was ik dan ook op zoek naar een bedrijf met regionale impact, en waar ben je dan op een beter adres dan bij de NOM?! Bij de NOM mag ik nu mijn steentje bijdragen aan de economische ontwikkeling van de regio, door vanuit het team Internationaliseren buitenlandse bedrijven te begeleiden om uiteindelijk in een van de drie Noordelijke provincies te landen. Hierin ligt mijn focus op de bedrijven binnen de agrifood en watertechnologie sectoren.

Naast mijn werk ben ik ook een bezig bijtje. Zo steek ik graag mijn handen uit de mouwen in ons huis, waar we stuk voor stuk wat ruimtes een opknapbeurt geven. Ook volleybal ik sinds kort bij een verenging in de buurt, waar met name gezelligheid een belangrijk onderdeel is! Daarnaast ben ik een echte wintersportliefhebber, maar ik moet bekennen; wel het liefst met mooi weer en een goede après-ski.

Wil je eens kennis maken of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!