Ik loop al een tijdje rond bij de NOM

Dat is heel ongemerkt gegaan en dat komt omdat de NOM een hele fijne organisatie is die past bij de vrijheid die ik zoek in een baan en de behoefte die ik heb om me op allerlei vlakken en zo breed mogelijk verder te ontwikkelen. Omdat ik me daarin niet belemmerd voelde heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt en daardoor heb ik meerdere functies gehad binnen de NOM.

Als ik toe was aan iets nieuws kreeg ik steeds de mogelijkheid om door te groeien. Mijn huidige functie is daar het resultaat van en een combinatie van veel dingen die ik leuk vind en me eigen heb gemaakt. Een functietitel zegt me niet zo veel. Het gaat er om wat ik uiteindelijk bij kan dragen. De meeste tijd houd ik me bezig met het vormgeven en uitvoeren van het HR-beleid van de NOM in de volle breedte.

Daarnaast vallen allerlei zaken die met de bedrijfsvoering van de NOM te maken hebben onder mijn verantwoordelijkheid, zoals de ICT, telefonie, verzekeringen, huisvesting maar ook de aansturing van de secretariële en facilitaire ondersteuning. Een diverse  verzameling van taken en rollen, maar voor mij is er wel een verband tussen dat alles. Want hoe mooi is het als jij mag bedenken wat een organisatie op al deze gebieden nodig heeft en daardoor weer bij kunt dragen aan het werkplezier van de medewerkers, en vanuit daar aan het succes van de NOM?

Naast mijn werk bij de NOM, waarbij ik voornamelijk met mijn hoofd bezig ben, heb ik ook heel erg de behoefte om met mijn handen bezig te zijn. In mijn vrije tijd sta ik daarom veel in de keuken. Dat doe ik vanuit mijn interesse in voeding in relatie tot gezondheid. Ik probeer veel nieuwe recepten uit met het liefst voor mij onbekende producten en smaken. Met wisselend succes uiteraard. De uitdaging is zo gezond mogelijk, maar wel lekker en dat is prima te combineren weet ik ondertussen na veel oefenen.

Van het proberen en het verleggen van mijn grenzen leer ik steeds weer iets nieuws. Van elke keer dat het niet lukt leer ik ook en word ik een beetje beter. Daar zit ook de overeenkomst met mijn werk, want dat is mijn recept om het voor mezelf leuk te houden. Datzelfde pas ik ook toe in mijn werk en dat heeft me gebracht waar ik nu ben.

We staan voor je klaar

Wat kunnen we voor je betekenen?