Errit Bekkering

Met inmiddels ruim 10 jaar NOM ervaring, blijf ik een “import” noorderling, maar ik ben ondertussen zeer verknocht en verbonden aan de regio. Niet in de laatste plaats door het werk dat ik doe! Bedrijven in de regio aan elkaar verbinden en helpen met doorontwikkeling.

Nieuwe technologie, veranderende marktvraag, investeringen, strategische samenwerking met andere bedrijven uit de regio en beleid vanuit de overheid; allemaal elementen die bij acquisitie en business development aan bod komen. Soms complex en in ieder geval nooit hetzelfde.

Na een technische opleiding in Delft heb ik de eerste 20 jaar van mijn loopbaan bij werkmaatschappijen van grote bedrijven gewerkt, in Nederland en het buitenland (Bangkok, Thailand, Houston, USA). Deze industrie-ervaring komt mij nu goed van pas.

Bij de NOM richt ik mij op nieuwe toepassingen van agro-grondstoffen en op de versterking en vergroening van de chemische industrie. Met groene grondstoffen, twee chemische clusters in Emmen en Delfzijl en een stevig kennis ecosysteem heeft de regio daar een mooie uitgangspositie. Wil je met je bedrijf hierop aansluiten of hier meer over weten, kan je mij gerust bellen.

Ontspanning zoek ik zingend, schaatsend of zeilend. Dat laatste het liefst op de Wadden, de laatste wildernis van Nederland.

Betrokken bij

Kennisblogs

Projecten

Errit Bekkering Chemport

Chemport Europe

Projectmanager: Errit Bekkering