Emiel ten Have

Verder bouwen aan een mooie omgeving

Ik ben Emiel ten Have, opgegroeid in het Noorden, en na mijn finance studie in Groningen heb ik zo’n 10 jaar als corporate finance adviseur gewerkt in Amsterdam en in het buitenland. Omdat mijn vriendin ook uit het Noorden komt zijn we kort na de geboorte van onze zoon in 2015 terug verhuisd naar Groningen en inmiddels wonen we met onze zoon en dochter in het mooie Zuidlaren.

Ik heb veel ervaring met strategische en financiële vraagstukken in het kader van transacties en groeifinanciering. Een mooie match met mijn rol als investment manager binnen NOM Finance waar ik de mogelijkheid heb om ondernemers in Noord-Nederland verder te helpen in hun ontwikkeling door het beschikbaar stellen van passende financiering. De combinatie van financiële en strategische aspecten met een pragmatische en maatschappelijke insteek in een ondernemend klimaat maakt mijn rol leuk en uitdaging. Graag bouw ik verder aan kansrijke innovatieve noordelijke bedrijven!

In mijn vrije tijd bouw ik ook graag, leuke klusprojecten in en om het huis geven mij inspiratie en voldoening. Een voorbeeld hiervan is een tuinhuis met grote overkapping die ik zelf heb gebouwd. Door goed na te denken, goede voorbereiding en vooral een gezonde dosis opportunisme kun je jezelf overtreffen en mooie resultaten neerzetten. Naast het bouwen ben ik sportief (fietsen, tennis, hardlopen) en onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn gezin, bij voorkeur lekker in de buitenlucht.