Verder bouwen aan een mooie omgeving

Ik ben Emiel ten Have, opgeroeid in het Noorden, en na mijn finance studie in Groningen heb ik zo’n 10 jaar als corporate finance adviseur gewerkt bij KPMG in Amsterdam en in het buitenland. Omdat mijn vriendin ook uit het Noorden komt zijn we kort na de geboorte van onze zoon in 2015 terug verhuisd naar Groningen en inmiddels wonen we met onze zoon en dochter in het mooie Zuidlaren.

Binnen NOM Finance heb ik de mogelijkheid om mijn ervaring en kennis in te zetten om ondernemers in het Noorden verder te helpen in hun ontwikkeling door middel van het beschikbaar stellen van passende financiering. De combinatie van financiële en strategische aspecten met een pragmatische en maatschappelijke insteek in een ondernemend klimaat spreekt mij hier sterk in aan. Graag bouw ik mee aan (een portefeuille van) kansrijke innovatieve noordelijke bedrijven!

In mijn vrije tijd bouw ik ook graag, leuke klusprojecten in en om het huis geven mij inspiratie en voldoening. Een voorbeeld hiervan is een tuinhuis met grote overkapping dat ik zelf aan het bouwen ben. Door goed na te denken, goede voorbereiding en vooral een gezonde dosis opportunisme kun je jezelf overtreffen en mooie resultaten neerzetten. Naast het bouwen ben ik sportief (fietsen, tennis, hardlopen) en onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn gezin, bij voorkeur lekker in de buitenlucht.