Ellen Ploeger

Hoe zorgen we ervoor dat innovatieve projecten in Noord-Nederland van de grond komen en dat ondernemers in staat zijn om hun groeiplannen te realiseren? Als coördinator Flinc is het mijn doelstelling om ondernemers hierbij te ondersteunen, zodat zij hun doelstelling kunnen bereiken.

Mijn naam is Ellen Ploeger. Ik ben geboren in Zuid-Holland, maar inmiddels meer dan de helft van mijn leven woonachtig in de provincie Groningen. Ik voel mij inmiddels dan ook een echte noorderling. Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond. Na mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heb ik enige tijd gewerkt als consultant bij BDO. Daarna heb ik jarenlange ervaring opgedaan met het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en de financiering van (startende) ondernemers en ondernemers die in zwaar weer verkeren.

Sinds mei 2016 ben ik werkzaam bij Flinc, onderdeel van de NOM. Flinc is er voor ondernemers in Noord-Nederland die het verschil willen maken. Ik versterk graag de kracht van deze ondernemers. Door ze in contact te brengen elkaar, met ons (financierings)netwerk, maar ook door ze een gestructureerde aanpak te bieden. Daardoor zijn ondernemers goed voorbereid en wordt de kans op financiering vergroot.

Naast mijn werk ben ik graag aan het sporten. Als het even kan probeer ik mijn hardloopschoenen aan te trekken of op de mountainbike te stappen en te genieten van de natuur. In de winter krijg ik vooral energie van schaatsen en skiën. Eén zijn met de natuur, prachtige uitzichten, gezelligheid, actief bezig zijn en snelheid. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik fanatiek wintersporter ben.

Fanatiek, gedreven, dat is ook hoe we vanuit Flinc ondernemers in beweging willen krijgen om plannen van de grond te krijgen in Noord-Nederland!

Ga naar de Flinc website

Betrokken bij