Mijn eerste echte baan is bij de NOM, sinds 2015 ben ik werkzaam als projectmedewerker FSN. FSN staat voor Fonds Support Noord, waarin alle NOM en provinciale fondsen worden beheerd. Wat ik zoal doe op een dag? Ik hou me veel bezig met juridische zaken omtrent onze participaties en leningen, (financiële) rapportages voor de verschillende fondsen en voer ik het beheer uit van een portefeuille van de Friese Ontwikkelingsmaatschappij. Verder zorg ik samen met twee collega’s voor alle feesten en partijen voor de NOMmers, want naast hard werken is gezelligheid op de werkvloer ook heel belangrijk!

Ik ben geboren in Overijssel, opgegroeid in Drenthe en nu woonachtig in Groningen, ‘Er gaat niets boven Groningen’ geldt zeker voor mij. In 2007 ben ik in Groningen terecht gekomen voor mijn studie, waar ik eerst Management, Economie & Recht heb gestudeerd aan de Hanze Hogeschool, daarna heb ik aan de RUG mijn Master Business Administration en Master Finance gehaald.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken en bakken, probeer ik te sporten en ben ik altijd in voor een terrasje of drankje doen.