Daniël Bies

Daniël Bies

Business Developer

Mijn naam is Daniël Bies. Als geboren Fries opgegroeid in Marum en woonachting in de stad Groningen, samen met mijn Drentse vrouw en onze 3 kinderen. Ik heb dus veel affiniteit met de 3 Noordelijke provincies. Van huis uit heb ik ook het ondernemersbloed meegekregen. Als kind van een ondernemer heb ik van dichtbij de groei van een bedrijf en alle uitdagingen die daar bij komen kijken, meegemaakt en daar veel van geleerd.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen, heb ik o.a. een eigen bedrijf gehad die actief was in de maakindustrie. Na de verkoop van het bedrijf ben ik tussen 2009 en 2021 als bedrijfskundig adviseur en op interim basis actief geweest bij bedrijven in verschillende sectoren, waaronder in de sectoren “slim” en “duurzaam”. Mijn daarin opgedane ervaringen kan ik goed gebruiken in mijn rol bij de NOM, waar ik op 1 november 2021 ben begonnen als Business Developer.

In mijn vrije tijd ben ik vooral met sport en sportende kinderen bezig. Ik heb jarenlang gevoetbald maar ben de laatste jaren vooral actief op de fiets, zowel op de weg als ook in het bos. Maar ook geef ik nog steeds voetbaltraining bij de club van mijn oudste zoon en sta ik langs de lijn bij de andere kinderen.

Ik hoop vanuit mijn rol bij de NOM mijn steentje bij te kunnen dragen aan het bedrijfsleven en de economie in Noord Nederland en ik denk graag mee over uw kansen en uitdagingen. U kunt me bereiken via bies@nom.nl.

 

Betrokken bij

Kennisblogs

Webinars