Christian Bout

Begin 2020 ben ik begonnen als investeringsmanager voor het GROEIfonds. Dit investeringsfonds verstrekt achtergestelde financieringen aan- en/of participeert in bedrijven die gevestigd zijn in Noord/ Midden Groningen. Binnen dit fonds geef ik invulling aan het beheer van de bestaande financieringen/ participaties. Het leuke aan dit fonds is dat het een brede scope heeft om economische activiteit en werkgelegenheid binnen een afgebakend geografisch gebied te stimuleren.

De contacten met de ondernemers en de diversiteit daarin vind ik enthousiasmerend, het is mooi om te zien hoe bedrijven groeien en hoe ondernemers zich daarin ontwikkelen. Tevens is het mooi om te zien hoe het GROEIfonds en significante bijdrage heeft aan de werkgelegenheid en economische activiteit in de regio.

Over mijzelf; ik ben geboren en getogen in Hoogeveen, Drenthe. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze 4 kinderen. Na vele jaren fanatiek voetballer geweest te zijn heb ik inmiddels de voetbalschoenen omgeruild voor hardloopschoenen. In mijn vrije tijd lees ik graag het FD, bij voorkeur van achteren naar voren.

Ga naar de GROEIfonds website