Christiaan van den Broek

Christiaan van den Broek

Projectmedewerker Finance & Operations

Goede dag!

Mijn naam is Christiaan van den Broek en ik ben sinds september 2021 werkzaam bij de NOM op de afdeling Finance & Operations. Met een bedrijfskunde achtergrond zal ik mij richten tot het optimaliseren van de rapportages. Hierbij zal ik de interne informatiebehoefte onderzoeken en de rapportagewensen van onze stakeholders inventariseren. Dit zorgt ervoor dat ik zowel intern als extern met veel mensen in contact sta. Uiteindelijk zal dit ervoor zorgen dat de rapportages voldoen aan de wensen van de NOM en alle belanghebbenden.

Momenteel zit ik in de afrondingsfase van mijn Bachelor Bedrijfskunde Accountancy & Controlling aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Na een aantal jaren in de studiebanken te hebben gezeten, ben ik gemotiveerd om mijn studiekennis in de praktijk toe te passen bij de NOM. Werken met financiële overzichten en stuurinformatie is hetgeen wat ik graag doe. Het werken bij de NOM bevalt mij daarom ook zeker!

In het dagelijkse leven ben ik veelal met mijn vrienden. Ook houd ik ervan om te sporten. Denk hierbij aan voetbal, tennis, padel en golfen.