Affiniteit met de regio

Mijn naam is Bjorn Redmeijer. Ik ben geboren in Winschoten en woon mijn hele leven in het Noorden, en heb dus affiniteit met de regio.

Als investment manager ben ik verantwoordelijk voor het doen van (risicodragende) investeringen door het GROEIfonds in Noord Groningse bedrijven. Zowel voor het beoordelen van de plannen als het onderhouden van relaties met gefinancierde bedrijven. Het GROEIfonds investeert in kleine en grotere MKB ondernemingen. Dit kan gaan om starters, groeiers, uitbreiding, nieuwe vestiging of innovatie waardoor extra bedrijvigheid of werkgelegenheid wordt gecreëerd.

Lees hier meer over het GROEIfonds

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik heb eerst HBO Management, Economie en Recht afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast ben ik aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de richting MBA Small Business & Entrepreneurship.

Inmiddels heb ik brede werkervaring opgedaan. Zo ben ik hiervoor werkzaam geweest bij Hoza Logistic Solutions, Univé Verzekeringen en de gemeente Leeuwarden. Gedurende mijn tijd bij de gemeente Leeuwaren heb ik ervaring opgedaan op het snijvlak van innovatie, financiering en ondernemerschap. Mede door deze ervaring en oplossingsgerichte houding ben ik in staat om ondernemers daadwerkelijk verder te helpen.

Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam bij de NOM. Eerst als projectmanager bij Flinc. Flinc is de verbindende factor tussen innovatief ondernemerschap en financieringsmogelijkheden in Noord-Nederland. Als projectmanager Flinc heb ik ondernemers geholpen bij het “investor ready” maken van hun businessplan en heb ik deze ondernemers vervolgens in contact gebracht met financiers die naast kapitaal ook kennis, expertise en netwerk bieden. Sinds september 2021 ben ik werkzaam als Investment manager bij het GROEIfonds.

Naast mijn werk loop ik met enige regelmaat hard, volg ik graag voetbal en houd ik van lezen. Daarnaast houd ik erg van reizen. Het mooiste land waar ik tot op heden ben geweest is Australië.

Werken met ondernemers spreekt mij zeer aan vanwege hun optimisme, passie, bevlogenheid en de dynamische omgeving waarin zij opereren. Het geeft mij voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het bedrijfsleven en daarmee de economische groei in Noord-Nederland.

Met mijn gedrevenheid en passie voor ondernemerschap help ik graag ondernemers met het realiseren van hun groeiplannen! Is jouw interesse gewekt? Stuur mij een bericht via Linkedin of mail me op redmeijer@groei-fonds.nl en ik neem contact met je op!

Lees hier meer over het GROEIfonds