Affiniteit met de regio

Ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor hun innovatieve plannen, weten vaak niet waar ze aan kunnen kloppen met hun financieringsvraag. Als projectmanager Flinc wil ik ondernemers graag wegwijs maken in het financieringslandschap. In deze rol ondersteun ik ondernemers dan ook bij het “investor ready” maken van hun businessplan en breng ik ondernemers in contact met financiers die naast kapitaal ook kennis, expertise en netwerk kunnen bieden.

Investor ready worden?

In deze whitepaper:

  • Welke uitdagingen kom je tegen en hoe ga je daar mee om?
  • In vier stappen investor ready worden!
  • Een overzicht van alle financieringsmogelijkheden
Lees whitepaper

Mijn naam is Bjorn Redmeijer. Ik ben geboren in Winschoten en woon mijn hele leven in het Noorden, en heb dus affiniteit met de regio. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik heb eerst HBO Management, Economie en Recht afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarnaast ben ik aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in de richting MBA Small Business & Entrepreneurship. Ik heb brede werkervaring opgedaan. Zo ben ik hiervoor werkzaam geweest bij Hoza Logistic Solutions, Univé Verzekeringen en de gemeente Leeuwarden. Gedurende mijn tijd bij de gemeente Leeuwaren heb ik ervaring opgedaan op het snijvlak van innovatie, financiering en ondernemerschap. Mede door deze ervaring en oplossingsgerichte houding ben ik in staat om ondernemers daadwerkelijk verder te helpen.

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als projectmanager bij Flinc, onderdeel van de NOM. Flinc is de verbindende factor tussen innovatief ondernemerschap en financieringsmogelijkheden in Noord-Nederland. Werken met ondernemers spreekt mij zeer aan vanwege hun optimisme, passie, bevlogenheid en de dynamische omgeving waarin zij opereren. Het geeft mij voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het bedrijfsleven en daarmee de economische groei in Noord-Nederland.

Naast mijn werk loop ik met enige regelmaat hard, volg ik graag voetbal en houd ik van lezen.  Daarnaast houd ik erg van reizen. Het mooiste land waar ik tot op heden ben geweest is Australië.

Met mijn gedrevenheid en passie voor ondernemerschap help ik graag ondernemers met het realiseren van hun groeiplannen!

Ga naar de Flinc website