Annefloor Wilke

Annefloor Wilke

Junior Project Manager Internationaliseren

Een internationale focus met een groot hart voor Noord-Nederland, dat is een goede beschrijving van mijn leven en het team waarin ik werk binnen de NOM. Tijdens mijn studietijd heb ik prachtige kansen gekregen om op verschillende plekken in de wereld te wonen, maar steeds kwam ik met net zoveel plezier weer terug naar onze regio. De internationale kriebels gieren altijd door me heen, maar Nederland is mijn thuis.

Dit komt perfect samen in de taak van ons Foreign Direct Investment-team: we brengen Noord-Nederland onder de aandacht bij buitenlandse bedrijven en bieden begeleiding vanaf oriëntatie tot vestiging/uitbreiding in de regio. Daarnaast onderhouden we ook contacten met de buitenlandse bedrijven die al in onze regio gevestigd zijn middels het Investor Relations-programma.

Wat ik de afgelopen jaren door mijn werk bij de NOM geleerd heb; er gebeuren zóveel mooie, interessante, en innovatieve dingen in Noord-Nederland en daar mogen we nog veel trotser op zijn dan dat we al zijn. Van start-up tot multinational, we hebben het allemaal in huis. Er zijn genoeg kansen om de regio nog verder te laten groeien.

Benieuwd naar ons werk of naar de mogelijkheden in de regio? Check dan dit artikel in de NOMMER, of bel/mail me gerust. Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden en kansen in Noord-Nederland, of laat het je gewoon zien!