Ik werk sinds 1 mei 2017 voor het GROEIfonds

Dit investeringsfonds verstrekt achtergestelde financieringen aan bedrijven die gevestigd zijn in Noord/ Midden Groningen dan wel aan bedrijven die zich hier willen vestigen. Het gaat daarbij specifiek om de gemeentes De Marne, Bedum, Winsum, Loppersum, Delfzijl, Eemsmond, Appingedam, Ten Boer en Midden Groningen. Naast het verstrekken van achtergestelde financieringen kan er ook rechtstreeks geparticipeerd worden in bedrijven. Het GROEIfonds is twee jaar geleden opgericht door- en is eigendom van Economic Board Groningen.

Na mijn studie Rechten in Groningen ben ik gaan werken in het bankwezen. Eerst in Rotterdam en na vijf jaar weer in Groningen. Ik heb gewerkt bij ING Bank en bij de Rabobank. Steeds in de zakelijke kredietverlening. Zowel voor het MKB segment als voor het groot zakelijke segment. Een jaar geleden heb ik de bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar een relatief klein investeringsfonds waar meer ruimte is voor het bieden van maatwerk aan de (Noord-Groningse) ondernemer.

In mijn vrije tijd probeer ik veel te sporten. Een grote hobby hierbij is onze zeilboot waarmee we regelmatig op het Paterswoldse meer te vinden zijn”

Ga naar de website van het GROEIfonds
Wij staan voor je klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?