Ik werk sinds 1 mei 2017 bij de NOM

De eerste twee jaren bij de NOM ben ik actief geweest als investeringsmanager voor het GROEIfonds. Dit investeringsfonds verstrekt achtergestelde financieringen aan- en/of participeert in bedrijven die gevestigd zijn in Noord/ Midden Groningen dan wel die zich hier willen vestigen. Per 1 juni 2019 ben ik begonnen als investeringsmanager voor de NOM. Ik richt me in deze functie als aandeelhouder/ financier op het beheer van bestaande en nieuwe investeringen van de NOM in bedrijven die gevestigd zijn in Noord-Nederland. Daarnaast ondersteun ik deze bedrijven daar waar nodig bij de uitwerking van hun businessplannen. Een mooie nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb.

Na mijn studie Rechten in Groningen ben ik gaan werken in het bankwezen. Eerst in Rotterdam en na vijf jaar weer in Groningen. Ik heb gewerkt bij ING Bank en bij de Rabobank. Steeds in de zakelijke kredietverlening. Zowel voor het MKB segment als voor het groot zakelijke segment. Ruim twee jaar geleden heb ik de bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar een regionale ontwikkelingsmaatschappij waar meer ruimte is voor het bieden van maatwerk aan de (Noord-Nederlandse) ondernemer.

In mijn vrije tijd probeer ik veel te sporten. Een grote hobby hierbij is onze zeilboot waarmee we regelmatig op het Paterswoldse meer te vinden zijn.