Alexander Draaijer

Investment Analyst

Ik ben Alexander Draaijer, geboren in Drachten en voor mijn studie ben ik naar Groningen verhuist. Hier heb ik Economics & Business Economics gestudeerd. Na afronding van deze studie heb ik vervolgens een half jaar stage gelopen bij een corporate finance boetiek in Utrecht. Tijdens deze stage bedacht ik dat nog niet klaar was met studeren, daarom ben ik terug verhuisd naar Groningen om de master Real Estate studies aan de RUG te behalen. Met mijn master op zak ben ik gaan werken bij een autobedrijf in Friesland en vervolgens bij de NOM terecht te komen!

Per 1 november 2021 werk ik bij de NOM als Investment Analyst. Met veel plezier werk ik samen met mijn collega’s om het innovatieve landschap in Noord-Nederland nog verder te ontwikkelen. Meewerken aan investeringen in Noord Nederland op maatschappelijk vlak die de wereld een stukje verbetert geeft mij veel energie.

Naast het werk speel ik graag een rondje golf, een potje tennis of ga met de hond wandelen. Daarnaast rijd ik ook af en toe een rally. Zo ben ik in november naar de Beaujolais streek gereden.