Inschrijving Groninger Ondernemingsprijs 2017 geopend

Inschrijving Groninger Ondernemingsprijs 2017 geopendSuccesvolle bedrijven kunnen zich aanmelden tot maandag 29 mei
Succesvolle Groninger ondernemingen kunnen zich vanaf vandaag tot 29 mei (laten) inschrijven voor de 20e editie van de Groninger Ondernemingsprijs. Tijdens de officiële Kick-off in het provinciehuis presenteerde het bestuur vandaag de belangrijkste data en de nominatieprocedure van deze prestigieuze prijs. De feestelijke finale vindt plaats op donderdagavond 30 november in Martiniplaza.

Uit alle aanmeldingen selecteert de jury – onder leiding van gedeputeerde Patrick Brouns – nog voor de zomer 10 genomineerden. Na de zomer verzorgen deze tien bedrijven elk een pitchpresentatie en selecteert de jury mede op basis daarvan drie finalisten. Dat gebeurt tijdens de Nominatiebijeenkomst op donderdag 25 september. Eén van hen krijgt de eretitel uitgereikt door de Commissaris van de Koning René Paas, tijdens de feestelijke Finale in Martiniplaza, op donderdagavond 30 november.

Publiciteit & Quickscan
Deelnemers aan de Groninger Ondernemingsprijs krijgen naast veel publiciteit op radio, televisie, dagbladen en online een quickscan aangeboden, evenals een doorlichting door drie hoofdsponsors van de ondernemingsprijs, te weten: De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants en Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen.

Ambassadeurs van Groningen
De Stichting Groninger Ondernemingsprijs zet zich al twee decennia lang in voor meer aandacht en ambassadeurschap voor het Groninger bedrijfsleven. “Er zijn zoveel mooie bedrijven te vinden in onze provincie”, vertelt voorzitter Winfryd de Haan. “Afgelopen jaar hebben we voor het eerst van ál onze genomineerden een filmportret laten maken. Voorheen deden we dat alleen van de drie finalisten. Dankzij een bijdrage van de Ambassadeurs van Groningen konden we negen filmproducties produceren, die we onlangs hebben gepresenteerd en opgeleverd.”

Aanmelden en meer informatie 

Delen via Whatsapp:

Meer artikelen

Op zoek naar een passende financiering voor uw bedrijf?

Wat relaties over ons zeggen

Frits Kok

“De NOM is voor mij een prettige samenwerkingspartner door de mensen die er werken. Met goede mensen kun je snel schakelen richting het bedrijfsleven. Hoewel het geen autonome ondernemers zijn, proberen ze de taal van de ondernemer te begrijpen. Dat is een waardevolle combinatie.”