Idee naar Project

Herkent u dit? U heeft een goed plan of idee maar de mogelijkheid om dit uit te voeren ontbreekt. Wellicht omdat u niet de juiste contacten hebt of u beschikt niet over alle kennis of apparatuur. Dan is het zinvol contact op te nemen met de mensen van NOM Business Development. Zij hebben wel die juiste contacten en ontwikkelen samenhangende projecten. Zij brengen bedrijven en kennisinstellingen met de juiste competenties bij elkaar, zorgen voor financiering en maken van uw plan of idee een innovatief product. Dit leidt tot nieuwe omzet en dat is goed voor Noord-Nederland!

Lees meer over een aantal van deze projecten en neem contact op met NOM Business Development via oosterhof@nom.nl of (050) 521 44 44.

Innovatiefonds Noord-Nederland
Heeft u een idee voor een nieuw product, dienst of voor een te verbeteren proces? Heeft u niet alle kennis en vaardigheden in huis om dit idee uit te werken en werkt u daarom samen met andere (MKB)-ondernemingen? Dan is het Innovatie Fonds Noord-Nederland misschien iets voor u. Doe de NOM-Innovatiecheck en achterhaal of het Innovatie Fonds Noord-Nederland iets voor u kan betekenen.

 

Delen via Whatsapp: