Financieringen van de NOM

Verschillende mogelijkheden voor financiering

Bij de NOM kan veel. En dus hebben we verschillende financieringsmogelijkheden. Ben je op zoek naar financiering voor je plannen? Dan hebben we vast iets dat bij je past. Of je nu in de ontwikkelfase zit, starter bent of focust op verdere groei.
Financieringen zijn mogelijk van € 50.000,- tot 2,5 miljoen.

In een notendop: we hebben financieringsmogelijkheden van € 50.000,- tot € 2,5 miljoen voor kansrijke jonge bedrijven, voor bedrijven die nul op het rekest hebben gekregen van de bank en ook als je uitbreidings- of overnameplannen hebt, kun je bij ons terecht. Heb je nog geen gereed product of dienst? Zelfs dan zijn er financieringsmogelijkheden.

Constructies financieringen

Een financiering van de NOM kan bestaan uit een achtergestelde lening of een aandelenkapitaal. Wat is het verschil? Bij een aandelenkapitaal krijgt de NOM zeggenschap in het bedrijf. Je hoeft dan niet direct rente en aflossing te betalen. Dit gebeurt vaak bij hoge investeringen. Voor lagere bedragen (tussen de € 50.000,- en € 200.000,-) is ook een achtergestelde lening mogelijk. Achtergesteld betekent dat wij achterin de rij staan als er te weinig geld is om schuldeisers te betalen. Eerst krijgt de belastingdienst geld, daarna de bank, vervolgens alle crediteuren en dan pas wij.

Meer weten over financieringen van de NOM? Neem contact op met Geert.

Bekijk het profiel
Neem contact met ons op