Verschillende mogelijkheden voor financiering

Er zijn veel verschillende financieringsmogelijkheden bij de NOM. Bijvoorbeeld als je een jong, kansrijk bedrijf hebt of als je uitbreidings- of overnameplannen hebt. Zelfs als je product of dienst nog niet volledig ontwikkeld is, kunnen we je helpen. Bij de NOM zijn financieringen mogelijk van € 50.000,- tot € 2.500.000,-.

 

Soorten financiering

Hoewel er veel mogelijkheden zijn, is het aantal soorten financiering overzichtelijk: een financiering van de NOM is altijd een achtergestelde lening of aandelenkapitaal.

Bij financieringen tussen de € 50.000,- en € 200.000,-, verstrekken we in principe alleen een achtergestelde lening.
Bij financieringen boven de € 200.000,- doe wij dit via aandelenkapitaal, eventueel in combinatie met een achtergestelde lening mits het totaal niet boven de € 2.500.000,- komt. Bij aandelenkapitaal krijgen we, via een minderheidsbelang, zeggenschap in je bedrijf. Je hoeft dan geen rente en aflossing te betalen.

Corona Herstel Lening

Heeft jouw onderneming liquiditeitsproblemen die door de Covid-19 crisis zijn veroorzaakt? Wij bieden een lening aan die bijdraagt aan het financiële herstel na de crisis. Deze lening kan direct en eenvoudig online aangevraagd worden.

Vraag direct een Corona Herstel Lening aan

Converteerbare lening

Als startup kun je vaak wel een financieel duwtje in de goede richting gebruiken. Je gaat op zoek naar een passende lening, maar welke lening past er nou het beste bij jouw situatie en groeiambitie? Wie weet is een converteerbare lening precies wat jij zoekt.

Meer informatie over een converteerbare lening
Financiering nodig?

Beantwoord 4 simpele vragen om snel te achterhalen of je eventueel in aanmerking komt voor financiering via de NOM.

Doe de financieringscheck