RZ2 9111

Voor alle fasen van ondernemen een financiering

Ben je een startup met innovatieve plannen en ben je gevestigd in een van de drie noordelijke provincies? Dan is de kans groot dat je bij de NOM uitkomt als je op zoek gaat naar een financiering. Wij financieren innovatieve startups vanaf de ontwikkelfase tot de (vroege) groeifase. Dus van het ontwikkelen van een product en de marktintroductie tot financiering voor organisatorische aanpassingen, uitbreiding en modernisering van het bedrijf.

 

Financiering of doorverwijzing

Als je bij ons aanklopt voor een financiering, gaan we eerst met je om tafel. Wat zijn je plannen, wensen en mogelijkheden? Hoe ver ben je al met je bedrijf en/of product? Op basis daarvan beoordelen we of we je (meteen) kunnen helpen met een financiering of dat we je doorverwijzen. Bijvoorbeeld naar onze collega’s van Flinc, dat innovatieve startups op onafhankelijke wijze naar financiering kan begeleiden.

Jouw innovatieve startup investor ready

Er kunnen allerlei redenen zijn om jouw innovatieve startup door te verwijzen naar een andere partij. Misschien past een financiering van de NOM niet bij je of is jouw businessplan nog niet investor ready. In dat geval biedt Flinc professionele ondersteuning, zodat je als volwaardig gesprekspartner bij een financier aan tafel komt.

Wij zetten ons netwerk voor je aan het werk

Flinc heeft een uitgebreid netwerk van talloze investeerders die geïnteresseerd zijn in innovatieve startups. Met ons netwerk en expertise zijn wij de verbindende schakel om je op weg te helpen naar financiering. Als dat nodig is, verbinden wij je ook met strategische partners of een launching customer. We zetten graag ons netwerk voor je in om jouw businesscase te optimaliseren en een passende financiering te realiseren.

Ga naar de website van Flinc