Financiering van uw idee

Financiering van uw idee
Heeft u een idee voor een nieuw product, dienst of voor een te verbeteren proces, dat u nog moet ontwikkelen?

Heeft u niet alle kennis en vaardigheden in huis om dit idee uit te werken en werkt u daarom samen met andere (MKB)-ondernemingen?

Dan is het Innovatie Fonds Noord-Nederland misschien iets voor u. Doe de NOM-Innovatiecheck en achterhaal of het Innovatie Fonds Noord-Nederland iets voor u kan betekenen.

Innovatie
Innovatie is essentieel voor ondernemers. Zeker in de huidige economische situatie is ‘stilstaan vaak achteruitgang’. Het proces van idee leidend tot innovatie is echter complex. En juist de huidige economische situatie maakt dat financiering van dit proces niet makkelijk is. Banken zijn terughoudend en zullen deze fase van de product life cycle zelden financieren. Het Innovatie Fonds Noord-Nederland doet dit, binnen de gestelde randvoorwaarden, wel. Het Innovatie Fonds Noord-Nederland beschikt over kapitaal om te investeren in innovatieve ideeen voor ondernemers in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Financiering gebeurt altijd in de vorm van een participatie. Financiering vanuit het Innovatie Fonds Noord-Nederland betreffen bedragen van tenminste € 50.000,- en maximaal € 1.000.000,-.

Meer over de werkwijze leest u hier.

Let op: financiering vanuit het Innovatiefonds Noord-Nederland geldt niet voor activiteiten binnen de volgende sectoren: primaire landbouw, primaire bouw, detailhandel, vastgoed, horeca en toerisme.

Doe de NOM-Innovatiecheck. 5 x ‘Ja’? Neem contact op met Jens Ruesink via ruesink@nom.nl of (050) 52 14 459 of (06) 215 185 08.

 

Delen via Whatsapp: