Aanmeldformulier NOMMER

Wilt u ook graag op de hoogte blijven? Meld u dan nu aan voor de NOMMER. De NOMMER is bedoeld voor NOM-relaties en iedereen die geïnteresseerd is in de activiteiten van de NOM en ondernemend Noord-Nederland. NOMMER is open, toekomst- en resultaatgericht en beschrijft de economische ontwikkelingen, de ondernemingsgeest en het leven en werken in Groningen, Friesland en Drenthe. Het aanmelden voor de NOMMER kost u slechts twee minuten, en het mooiste: een abonnement op de NOMMER is gratis.

Na uw aanmelding ontvangt u drie keer per jaar de NOMMER, met daarin onder andere:

  • Hoe verloopt een financieringstraject?
  • De visie van NOM-directeur Siem Jansen op actuele zaken.
  • Artikelen over de laatste ontwikkelingen in de topsectoren.
  • Informatie over belangrijke nieuwe initiatieven in het Noorden.
  • Terugblikken op events.
  • Interviews met succesvolle ondernemers.
  • En nog veel meer!

De NOMMER komt in twee varianten; een print versie en een digitale versie. Om alvast een indruk te krijgen kunt u hier NOMMER 31 digitaal teruglezen.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u ook de NOMMER ontvangen? Vult u dan hieronder uw gegevens in. De eerstvolgende NOMMER ploft dan zodra hij uit is op uw (digitale) deurmat.

NOM vindt de bescherming van uw privacy belangrijk en zal zorgvuldig met de door u verstrekte persoonsgegevens omgaan. NOM houdt zich aan de geldende privacy wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Klik hier om onze Privacy Statement te lezen.

Wij vinden de bescherming van uw privacy belangrijk. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt.

Delen via Whatsapp: